954 48 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Otpao mi je plasticni dekl(desna stranica)sa Honde XL600l pre 2 dana u Beogradu,na potezu od bivse kasarne 4.jul ispod Trosarine,preko Medakovica-gornji deo Ustanicke-pa posle precicama do karaburme(merkur)-pa dalje ka Lescu ka glinari.....tuda smo se kretali. Stranica je bele boje sa crnom folijom na kojoj su zalepljene par nelepnica. Aj da probam na ovaj nacin da ga nadjem!!?? Mozda cu imati malo srece....a postenog nalazaca bih rado vodio na klopu! Ne treba da pominjem da mi je bajk jako drag i da ne volim da ga gledam tako ubogaljenog :'( moj broj je 064/6860296 Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А ја гледам икселчицу пре неки дан и мислим се да ли је твоја, а знам да је твоја! И где баш десна где је акумулатор! Ја сам остао без леве... Надам се да ћеш је наћи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 25, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre dosta godina izgubio isti deo sa mog XL a bio je i zesce istopljen od auspuha..... pozajmio sam plastiku od prijatelja odneo kod plasticara i covek mi izlio kalup i napravio mi drugi deo, i bio je i vise nego dobar..... E sad naravno ja sam bacio kalup jer sam mislio da mi to nece nikad trebati u zivotu??? Uglavnom to ti je 30 40E i da se lako napraviti.. pozzzz:))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano April 25, 2011 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sada ti malo offujemo temu,ali ne zameri. Moj drugar je tako pre desetak godina izgubio deklu na z900. Posle je negde napravio drugu koja je bila identicna originalu. Nego,hteo sam reci,zato je kod mene sve na "saraf"! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan А ја гледам икселчицу пре неки дан и мислим се да ли је твоја, а знам да је твоја! И где баш десна где је акумулатор! Ја сам остао без леве... Надам се да ћеш је наћи! Neces verovati,ali kada mi se to desilo,prvo sam pomislio na tvoju pricu.... Mozda ce ga neko naci i nece znati ni sta je to!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima...znam da mogu da napravim novi deo al ajde prvo da probam ovako!!!!Treba pronaci isti model pa skinuti kalup..itd.. Sledeci put locktite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 26, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan bre Zile ! ako uzmem onaj XL ima da opravimo kalup ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan he,he,he...... Ima jos jedan,ne znam da li je na prodaju ali mogu da pitam....nema problema!!!Ako se setis zvrcni me sutra pa cu ga zvati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...