Guest gordanmg Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Veceras oko 19.30 u Sapcu poginuo biciklista u udesu sa motociklom. Po prici sa mesta udesa stariji covek na biciklu izasao na stop i izleteo motociklisti na R-u koji je u tom momentu digao motor na zadnji, dolazi do fatalnog udesa gde gine biciklista a vozac R-a ima teske telesne povrede (VISE PRELOMA) Ajd sta reci sad!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zavozaca motocikla rekose da je iz Rume, dosao da kupi automobil u Sabac. Udes se desio posle neobavljenog posla tj kupovine auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan e je...ga...nema tu komentara gordane.....digao ga na zadnji...izgubio pregled...i ode jedan zivot...a kako ce tek biti njemu kad se oporavi....zao mi je uvek kad cujem tako nesto...nesreca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam sta reci sto ga dize na zadnjaka i to u gradu pa ljudi izadjite negde gde nema prometa i nek divlja kako mu je volja ali da ugrozava i druge nikako ne valja ,glavom treba voziti zao mi je sto se takve stvari desavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja.L 0 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci?Pa mislim da je krajnje vreme da pojedinci shvate da divljajuci po gradu ne ugrozavaju samo sebe vec i druge.Nije mi namera nikoga da osudjujem niti kritikujem,svako stoji iza svojih postupaka i odgovara za njih.Verujem da svi mislimo da se to nece bas nama desiti,ali eto,sranja se desavaju kad im se najmanje nadas a posle toga malo se sta moze ispraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 27, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja.L 0 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam se zadesio tamo u vreme uvidjaja,nekih 15-ak min posle udesa,nek od ocevidaca su pomenuli da je bio na zadnjem tocku,licno nisam nista video.Moguce je da je u pitanju rekla-kazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 29, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam tacno sta se dogodilo, ali znam motociklistu, ima milion kilometara pod dupetom duuuugi niz godina na jacim masinama. cuo sam da je slomio kuk ili karlicnu kost ili tako nesto. kol'ko se sacam, u mitrovici je imao novog nindzu 9ku. a biciklista je bio stariji covek, preko 70. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 3, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ko je kriv, a ko povredjen, ko preživeo, a ko nije.... Sad je kasno i jednom i drugom. i svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 3, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je digao na zadnji ili ne ali znam da to ne treba raditi u urbanoj sredini! Znam da je drugar Zeljko (ima tema o tome) vracajuci se iz Sapca, digao motor na zadnji taman da ne vidi znak za raskrsnicu i kada je spustio motor bilo je kasno da bezbedno ukoci... proleteo kroz T raskrsnicu i sleteo s'puta... motor pao preko njega i polomio mu kicmu... Slazem se sa Dexterom da nije bitno ko je kriv a ko ne, bitno je diskutovati o tome kako se to desilo i izvuci pouku iz toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...