Jump to content

Moto Zajednica

Slusanje muzike u toku voznje?!

Recommended Posts

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000
Imam ja odlican ovalni zvucnik na Kawi' date=' snage 110kw i marke LeoVinci, sta ces lepsu muziku od toga![/quote']

Da nije to malo prejako? Raspao bi ti se motor od 110kW?? Pre æe biti da je 100W (bez k)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
Da nije to malo prejako? Raspao bi ti se motor od 110kW?? Pre æe biti da je 100W (bez k)

:misli: Mislim da nisi skapirao... :-k [-X

• Drug član, 2245 postova

Pre æe biti da je 100W (bez k)

Voleo bih da vidim tu Kawu kako ide sa 0.14 konjskih snaga. Siguran sam da cupa asvalt.

Ceh, mislio je na zvuk iz izduva

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Ne znam da lis te videli ja sam to procitao u nekom casopisu za mobilne da postoje radio stanice koje imaju opciju aktiviranja na glas pa pritisak za razgovor i nije potreban vec se aktivira glasom,cena negde oko 60e ne znam za kvalitet zvuka i suma jer i blootooth to nije bas najbolje resio, a sto se tice visine mikrofona valjda moze da se skrati kabl pa da ne viri ispod kacige da sum bude malo manji,kazu da je problem kod njih jer su preosetljive na zvuk pa moze da se desi da se od buke motora svog ili tudjeg same aktiviraju pa da kanal bude zauzet treba proveriti kod nekoga ako ima,majbolje je resenje ona fora za glasne zice jer to radi na vibraciju istih i provereno je ali skupo.

Pozdrav

• Svrati ponekad, 221 postova

Kawa, to aktiviranje na glas nije dobro. Vec je neko pricao o tome na forumu. Aktivira se i kad treba i kad ne treba. U sustini je najbolja stvar kupiti komercijalni komplet za komunikaciju sa PTT tasterom i staviti na volan, odmah pored rukohvata tako da se ne skida ruka sa volana da bi se aktivirao.

VOX (aktivacija na govor) je nezgodan i sto od pocetka govora pa do ukljucivanja stanice prodje otprilike sekunda pa je to malo bez veze za koriscenje, moras svaki put da izgovoris nesto bez veze, neku kratku rec, pa tek onda da pricas da bi ostali culi sve.

Da, zaboravio sam da ti kazem da i ove moje najjeftinije stanice imaju VOX.

Nabudzicu ja to nekako u kacigu i staviti taster na volan, mislim da ce da radi...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja