Čeh 1009 Napisano April 17, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja odlican ovalni zvucnik na Kawi' date=' snage 110kw i marke LeoVinci, sta ces lepsu muziku od toga![/quote'] Da nije to malo prejako? Raspao bi ti se motor od 110kW?? Pre æe biti da je 100W (bez k) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 17, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to malo prejako? Raspao bi ti se motor od 110kW?? Pre æe biti da je 100W (bez k) :misli: Mislim da nisi skapirao... :-k [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre æe biti da je 100W (bez k) Voleo bih da vidim tu Kawu kako ide sa 0.14 konjskih snaga. Siguran sam da cupa asvalt. Ceh, mislio je na zvuk iz izduva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 18, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ..glup.. :oops: :oops: nisam obratio pažnju na marku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da lis te videli ja sam to procitao u nekom casopisu za mobilne da postoje radio stanice koje imaju opciju aktiviranja na glas pa pritisak za razgovor i nije potreban vec se aktivira glasom,cena negde oko 60e ne znam za kvalitet zvuka i suma jer i blootooth to nije bas najbolje resio, a sto se tice visine mikrofona valjda moze da se skrati kabl pa da ne viri ispod kacige da sum bude malo manji,kazu da je problem kod njih jer su preosetljive na zvuk pa moze da se desi da se od buke motora svog ili tudjeg same aktiviraju pa da kanal bude zauzet treba proveriti kod nekoga ako ima,majbolje je resenje ona fora za glasne zice jer to radi na vibraciju istih i provereno je ali skupo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Kawa, to aktiviranje na glas nije dobro. Vec je neko pricao o tome na forumu. Aktivira se i kad treba i kad ne treba. U sustini je najbolja stvar kupiti komercijalni komplet za komunikaciju sa PTT tasterom i staviti na volan, odmah pored rukohvata tako da se ne skida ruka sa volana da bi se aktivirao. VOX (aktivacija na govor) je nezgodan i sto od pocetka govora pa do ukljucivanja stanice prodje otprilike sekunda pa je to malo bez veze za koriscenje, moras svaki put da izgovoris nesto bez veze, neku kratku rec, pa tek onda da pricas da bi ostali culi sve. Da, zaboravio sam da ti kazem da i ove moje najjeftinije stanice imaju VOX. Nabudzicu ja to nekako u kacigu i staviti taster na volan, mislim da ce da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 18, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan naravno nisam ni sumljao ipak je ovo zemlja Srbija i svi nesto budzimo,ima to da radi kako treba samo polako i sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...