Jump to content

Moto Zajednica

Shoei qwest

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: TDM 900

Sta mislite o ovoj kacigi? Vredili 37000 din., kvalitet je sigurno dobar ali...Odnos ulozeno-dobijeno?

Do sad sam nosio rasklopne kacigu Nolan N102 i N103 zbog prakticnosti koriscenja, ali posle skorasnjeg pada i mogucih povreda do kojih je moglo da dodje da mi je kaciga bila otvorena(sto je slucaj u 70% voznje), pocinjem da razmisljam i nabavci integralne kacige. Za sada mi je samo Qwest pala za oko. Tiha, lagana, kvalitetna...Znaci potrebna mi je putna kaciga, u slucaju ako neko ima drugi predlog koji mogu da uzmem u razmatranje. Za sada jedina mana je cena, mada ako treba za dobru kacigu valja odvojiti i koji dinar vise.

post-2322-0-40392200-1303414032_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 283 postova

Sto ne pogledas Shark RSI. Dosta manje para. Ja je koristim na SM motoru i aerodinamika je odlicna. Buka od vetra bukvalno ne postoji. Cujem samo motor. Verujem da kada bih imao ogroman vizir situacija bila jos bolja. Isto sam razmisljao da li da uzmem Shoei, ali njihove entry level (ne-profesionalne trkacke) kacige su MNOGOOO skupe. Primer za to je bila Shoei (ne secam se modela) koja je kostala 40000+ a nije mogla ni postava da joj se vadi... Za iste pare mogu da se uzmu vrhunske kacige drugih proizvodjaca.

Ipak ne verujem da vredi toliko para iako je to Shoei. Sada su i drugi proizvodjaci jako dobri u bezbednosti.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Imam Shark RSI i vishe puta sam pisao o njoj. Zaobidji u shirokom luku a ako si bash reshio mogu moju da ti prodam za male pare da se uverish jer sam kupio novu.

• Svrati ponekad, 283 postova

Imam Shark RSI i vishe puta sam pisao o njoj. Zaobidji u shirokom luku a ako si bash reshio mogu moju da ti prodam za male pare da se uverish jer sam kupio novu.

Ja mora da je pogresno koristim ili imam neku felericnu :D ali dobro i ocekivanja koja ja postavljam za kacige mozda i nisu neka. Znam da i Charuga ima RSI i da je prezadovoljan. da ne off-ujem vise :D

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Ja mora da je pogresno koristim ili imam neku felericnu :D ali dobro i ocekivanja koja ja postavljam za kacige mozda i nisu neka. Znam da i Charuga ima RSI i da je prezadovoljan. da ne off-ujem vise :D

Nadji vec nekoliko mojih postova u vezi sa RSI. Mnogo ljudi je imalo problema sa vizirom i dihtovanjem istog. Ja sam je kupio kad je bila 309e i jedan od boljih modela. Jedino shto je udobna i grafika je zadovoljavajuca, sve ostalo je minus. ;)

• Zainteresovan, 630 postova
  • Motocikl: crf 1000

Sta mislite o ovoj kacigi? Vredili 37000 din., kvalitet je sigurno dobar ali...Odnos ulozeno-dobijeno?

Do sad sam nosio rasklopne kacigu Nolan N102 i N103 zbog prakticnosti koriscenja, ali posle skorasnjeg pada i mogucih povreda do kojih je moglo da dodje da mi je kaciga bila otvorena(sto je slucaj u 70% voznje), pocinjem da razmisljam i nabavci integralne kacige. Za sada mi je samo Qwest pala za oko. Tiha, lagana, kvalitetna...Znaci potrebna mi je putna kaciga, u slucaju ako neko ima drugi predlog koji mogu da uzmem u razmatranje. Za sada jedina mana je cena, mada ako treba za dobru kacigu valja odvojiti i koji dinar vise.

Sve je super samo se ne vadi postava0ljut2.gif

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja