zool 230 Napisano Jun 26, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Naime kolika e norrmalna radna temperatura motora i do koje temp bi smeo da se tera. Model je iz 2001. Knjizica aprilijina kaze ako dodje do 113 da je frka a drugar od kojeg sam je uzeo rece da oko 90 stanem i malo sacekam da se oladi motor. Pitam jer je meni kad uleti u guvanjac dolazila do 86-87 a plasim se kako su krenule ove vrucincine da ce 90 u nekoj guzvi veoma brzo da dodje Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Naime kolika e norrmalna radna temperatura motora i do koje temp bi smeo da se tera. Model je iz 2001. Knjizica aprilijina kaze ako dodje do 113 da je frka a drugar od kojeg sam je uzeo rece da oko 90 stanem i malo sacekam da se oladi motor. Pitam jer je meni kad uleti u guvanjac dolazila do 86-87 a plasim se kako su krenule ove vrucincine da ce 90 u nekoj guzvi veoma brzo da dodje Hvala unapred. Optimum za rad je oko 65 stepeni, kad uletis u guzvanjac ti gledaj da se sto pre izvuces iz njega, dokle god je ispod 90-95 podnosljivo je i nece nauditi masini, ako kojim slucajem predje ti stani sastrane i ugasi, sacekaj malo i to je to, na 110 je vec veoma sigurno da ce masina istrpeti posledice. Meni se na 250ki u gradu kroz guzvu penje do 85 i onda mi je vec malko frka. Izbegavaj voznju po najvecem suncu, ako bas nisi pod moranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1588 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 608 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 90 stepeni ne predstavlja neki narocit napor.Ako imas prilike,kada se motor ugreje,bolje ga ocepi preko 100 na sat,nego da ga gasis i cekas da se oladi.Ako hoces da budes sigurniji,promeni rashladnu tecnost,i redovno peri hladnjak od blata,buba i svega ostalog sto se tamo nakupi! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 26, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan do 100 stepeni nemash shta da razmishljash 100%!! samo teraj i uzhivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...