Nikle 44 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zeljku,Saletu i majstoru.Za sada sam prezadovoljan njihovom uslugom.O nima sve najbolje i kao ljudima i kao servisu.Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NTA 8 Napisano Septembar 12, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna email od Ducati serviza Novi Sad ? Jer na ovaj niko neodgovara ducati@sbb.rs …. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Septembar 12, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su uvek odgovarali na taj email. Mozda jos nemaju odgovor na tvoja pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NTA 8 Napisano Septembar 13, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su uvek odgovarali na taj email. Mozda jos nemaju odgovor na tvoja pitanja... Moguce, mada ovo mi se desilo i pre u svakom slucaju trebalo bih da odgovore …. Pitanje nije bilo koplikovano nesto u vezi cene sitnih delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 6, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ducati salon i servis u Beogradu! http://www.moto-berza.com/moto-vesti/domace-vesti/ducati-salon-i-servisni-centar-otvoreni-u-beogradu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...