Jump to content

Moto Zajednica

KLE protiv citroena i beogradskog asfalta

Recommended Posts

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Ako ste se danas kojim slučajem oko 13:30 zaglavili u gužvi na Slaviji i u Beogradskoj ulici mene ste psovali. Krenuh kao i svaki dan da završavam poslove po Bg-u, lep dan, ne pretoplo ne prehladno, jednom rečju idealno za dva točka. Pančevo - most - Pionir - Beogradska, dve kolone na semaforu sa bulevarom, provlačenje - 1 mesto na semaforu :takoje:. Žuto, zeleno, kvačilo, prva, gas Idem levom trakom oko Stanice (ostrva), super je nema nikoga u levoj da skreće levo u Krunsku samo sivi sitroen u desnoj koji stoji....ne, više ne stoji....Skreće levo iz desne trake.... sirena....Škripa guma, i duuuuugo klizanje moje malenkosti ka citroenu koji i dalje skreće. U poslednjim momentima kao da sam video sebe kako stajem tik uz auto ali prasak i pad motora razbio mi je iluziju o " ža dlaku šinko".

Ok nije mi prvi put da padam sa motora, sve je u redu, gasi motor, skini kacigu...nije mi ništa. Malo boli desna noga al' ok, nije udarac bio jak. Pogledam prema kolma, seda glava, zbunjena sa blagotelećim pogledom...ok šta je bilo bilo je zajebo si stvar kaži ono klasično "izvini nisam te video....." ja ću reći ok nema veze ajde da se dogovorimo ... ali NE on poče da se dere na menei "Nisam ja kriv!!! Što juriš!!!" E tu je bio kraj moje tolerancije i poštovanja starijih. 5-o minutni čas saobraćaja prožet sočnim psovkama iz petnih žila, odslušao je auditorijum od nekoliko desetina pažljivih posmatrača. Rezultat = zatvaranje prozora i izraz "ja znam bolje" na onoj Muuuuu faci.

Sve u svemu nisam loše prošao, polomljene plastike na desnoj, malo izgrebane na levoj strani, izgreban desni migavac, polomljena ručka kvačila i malo kriv volan u desno.

Policija je brzo došla, vozači tramvaja su mogli da izduvane po koju,a čiča je i dalje tvrdio da nije kriv.:neznam:

E pa drugari setite se ovog iskustva kad vidite parkirani auto u desnoj traci. Možda će nekom ovo i da koristi.

Evo i malo sličkica:

post-8403-0-82900700-1303321115_thumb.jpg

post-8403-0-35532100-1303321127_thumb.jpg

post-8403-0-24669100-1303321137_thumb.jpg

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

Dobro je, samo da si ti citav! Idi snimi nogu za svaki slucaj, i mene je ruka malo bolela pa se ispostavilo da je slomljena..

• BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Šta da ti kažem druže...Već mi je neobično kad prođe dan a ovakva ili slična tema ne osvane na forumu. >:(

Moglo je biti i gore - nadam se da ćeš uspeti štetu da naplatiš. :takoje:

• Podržavam 1

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Strasno.. na svakom koraku neko sranje.. Danas se skrsise i Noam i Lazic i Uff..

Bilo je i sutacija gde su gospodje udarile po gasu posle ovakvih ispada..

Dobro da je bez tezih posledica, a moj savet je ako je druga strana nenormalna i nece da saradjuje.. kljuc iz brave dok ne dodje milicija..

• MotoDJIR.com, 1365 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Sve je dobro proslo...

Mnogo je besa u narodu.

Mnogo sam po gradu ovih dana...i motorom i kolima...UŽAS!

Ljudi se prosto trkaju pri tome ne pazeći ili bezobzirno vozeći...

Čekaju u raznoraznim kolonama,gužvama i onda hoće da nadoknade sve izgubljeno vreme.

Ne kažem da smo i mi cvećke...video sam nekoliko takvih situacija da sam pobesneo,na nase predstavnike...ako se tako mogu nazvati....jedan na nekoj R Yamahi i jedan na Beverly...

užas i bruka...

Izdrži druže,sve je to u rok službe!!!

• Podržavam 2

Uh Drugari hvala na podršci.

Što se tiče noge, sada kada se ohladila malo bolucka koleno ali nije ništa strašno.

Policajci na uviđaju su bili skroz ok. Rekoše mi da za 10-ak dana odem u ustaničku po zapisnik, pa u svoje osiguranje da naplatim štetu. Što se tiče krivice nesumnjivo je on kriv.

Jedino se još dvoumim da li da idem na tužbu i za bol??? Neznam, znam samo da ću da odvezem motor u servis o trošku osiguranja.

• Podržavam 1

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

UFF,Mamicu mu hebem matoru.

I jos se dere,pametuje.

Tako meni pre neki dan chicha u golfu 4 stade u Omladinskih brigada,kao magare,u sred srednje trake.Sreca pa sam vozio polako.Valjda mu nesto ispalo i on stade a ja na deset metara iza njega.Jedva ga izbegoh i naravno kroz prozor dobijem Muuuuuuu,mu mu hebem sto puta.Nije imao pojma da sam ja iza sa sve upaljenim dugim svetlom.

Ja radim na Slaviji u Makenzijevoj,svaki dan se prekrstim nego li krenem na posao.

Uzas.

Bitno je da si ti dobro a uzmi mu svaki dinar,ne samo za dusevni,vec i za zeludacni bol.

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Не разумем како је он скренуо пре тебе? Не возиш шлепер са приколицом? Био си први на семафору и чича те стигао из даље траке. Па јел могуће да је стартовао толико оштро и био бржи од тебе на мотоциклу? :zbunjen:

Битно је да си добро. Користи брзину мотора и окретност да ибегнеш такве ситуације. То је толика предност у односу на остала возила коју морамо облигатно користити! :takoje:

• Podržavam 2

Не разумем како је он скренуо пре тебе? Не возиш шлепер са приколицом? Био си први на семафору и чича те стигао из даље траке. Па јел могуће да је стартовао толико оштро и био бржи од тебе на мотоциклу? :zbunjen:

Битно је да си добро. Користи брзину мотора и окретност да ибегнеш такве ситуације. То је толика предност у односу на остала возила коју морамо облигатно користити! :takoje:

Bio sam prvi na semaforu 200m niže, a on je stajao na ovom semaforu gde me je i pokupio. Prikolicu sam zaboravio u garaži :D

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6563 postova
  • Motocikl: đački pešački

Unazad četiri pet dana totalna ludaja, ko da je neko uključio neki šašavi mod. Ne mogu da se setim i pobrojim al svaki dan imam bar po dve situacije ala ova. Ljudi su načisto odlepili i izgubili sve kriterijume, norme, pravila...Uz još "doživljaja" koje čujem od ostale sabraće, mogli bi da napišemo mnogo tomova "Rat i mira". Mnogo je opasno postalo i uopšte ne znam šta da se čini, kako čovek da se postavi, ponaša. Jednostavno, dešavaju se totalno imbecilne stvari i što je najtragičnije ljudi nit vide nit smatraju da greše ko ovaj čičko što napada, kao jurcao si. Meni žena rekla pre neki dan kad je u raskrsnici prešla na moju stranu i na mene, "pa ne moraš baš do crte". Ljudi smatraju da imaju neprikosnoveno pravo da urade šta im se i kad im se prohte iako ugrožavaju drugog, krše propise...

Gale, mislim da bi trebao do maksimuma da pritiskaš tužbu jer ovo nije obična greška vozača pa ajd, da se toleriše, ovo je krajnje bahato skretanje iz desne trake u levo. I odlično što si se suzdržo fizičkog astupa i što je ostalo sve u domenu verbalnog "delikta".

• Podržavam 1

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

E znas i ti koju pametnu da prozboris :D

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000

Takvu telecu glavo,doduse bapsku, videh pre neki dan na Brankovom mostu, kad je starica u novim kolima,sa verovatno jestucetom ispod du.eta uspela da iz leve trake skrene u moju desnu remplujuci se sa mnom pri brzini od55km/h i udarajuci svojim retrovizorom od moj volan i tako mi remetila ravnotezu :lud: .Sto se tvoje situacije tice,mozemo zakljuciti da si dobro prosao i srecom smanjio brzinu,te nije bio ozbiljniji udarac...a matorog da tuzis za sve sto te boli i za sve nas ostale bajkere koji smo dobili samo muuuu,bez dokumenata i bez zapisnika policije...koja drskost,poludeh...

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

Samo da si ti ok, peglaj ga do maximuma za naplatu, gospodin jos smekerski ruku kroz prozor i kulira.... seljak!

Nego mi ovo ide na kur....

Na vozače dvotočkaša apeluje se da obavezno nose zaštitne kacige i drugu zaštitnu opremu, kako bi izbegli teže povrede.

Stampa apeluje uvek na dvotockase, sto lepo ne napisu da vozaci automobila malo srede mozgove kada sedaju za volan i upotrebe retrovizore!!!!

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Auh, redovno seku na toj raskrsnici za sve pare.

Doduse ne ovako celu traku da skrene u levo >:( >:(>:(

Naplati sve sto mozes. Idi u urgentni, kukaj kako te boli koleno, vrat, ledja, glava, kosa, trepavice...

Jedino preko dzepa kad ga klepis ce da razmisli dal ce da sece sledeci put.

U krajnjoj liniji najbitnije da si ti dobro. Al ga za svaki slucaj oderi, nek mu bude za nauk.

• Podržavam 1

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Ufffff super si ti "iskilirao" matorog dripaca ! da je meni zatvorio prozor ufff bolje da ne kazem !

100 plusica za SpaVeta :D

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000

Postoje vozaci automobila koji su glupi ili nisu dovoljno edukovani o voznji, tj. nisu svesni da postoje razna vozila u saobracaju(citaj motori,brzi od auta),pa cesto prave ovakve prekrsaje.Svi smo se nagledali takvih situacija,dosta je nas takve i osetilo na svojoj kozi,ali ovakva drskost kao kod gospodina "MUUUU" da ne izadje iz kola i da samo hladnokrvno kulira sa laktom kroz prozor,to dovodi do pitanja ciste nebrige za tudj zivot i do toga da postoje ljudi koji bi slagali policiju da je vozac motora bio kriv, ukoliko bi se desila tragedija,a da nije bilo ocevidaca... :gaa:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja