HoochieMan 30 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veeeeliki pozdrav veseloj, kolko vidim i mnogobrojnoj družini! ;D Jako mi je drago da sam naleteo na ovaj forum (tražeći bilo kakvu informaciju o polaganju za A kategoriju), obzirom da se do sad nisam imao sreće da se krećem u društvu motociklista. Ovlaš sam pročitao par kako postova tako i članaka (obrtni moment ,svaka čast, nasmejao me samo tako),i drago mi je da vidim veliki stepen konstruktivnosti i konzistentnosti ove zajednice. Ja sam Vladimir Stajković, imam 28 godina, iz BG sam. Struke sam trovačke...ups- farmaceutske, mada mi se nekada smešila karijera bluz basiste. Zanimljivo je da sam do sad imao dodira sa motorom kolko i dupe sa glavom, mada... nekako mi je uvek tamo negde na periferiji svesti postojala zelja za više snage među nogama. Doduše, ako genetika funkcioniše kao što tvrde da funkcioniše, sve će leći na svoje mesto. Pre 50 i kusur leta, tamo negde posle rata, deda mi je vozio trke po staroj državi. Naravno da nemam pretenzije da se trkam (imao sam ih sa automobilima malo ranije, dok je bilo više promaje u glavi... uvek se nekako skupo završavalo, mada sam uvek fala bogu ostao u komadu), mada je pedigre čudo... Elem- čim se finansijski skrpim, kupiću neku makinicu, a dotle... čini mi se da ću imati puno toga da pročitam od iskusnih među vama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi! (UBR, predstavljanje ti je za primer!) E, da... kako bi preveo tvoj nadimak na naš jezik? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Čeh Fala, fala... A nadimak- davnih pedesetih prošlog veka, Williie Dixon je skockao pesmu Hoochie Coochie Man, koju je Muddy Waters proslavio desetak godina posle. Ta dva imena mu dođu... nešto kao apostoli bluz sveta, a sama pesmica bluz ikona. Posle nema ko je nije svirao (najčešće se čuju braća Allman). Taj nadimak sam počeo daavno da koristim na forumima, u skraćennoj verziji (jebga, ceo nije hteo da stane u kvadratić za nick pa izbacih "Coochie"). Ustvari, htedoh da uzmem nadimak Stajko (tako me većina prijatelja i zove), al je već neko "kaparisao" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega (takodje bluz basista). ;D.I (n)avatar ti je skroz odgovarajuci.Cim sam video znao sam da se tu nesto kuva.(A Junior Wells),al ce to biti zabavno druzenje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, neće ti biti dosadno a vidim da ti još samo falimo mi kao buva u gaćama pa da zaokružiš biografiju. Ne brini oko toga hoćeš li upasti u bajkovanje, gotov si brale i neće ti ni pilulice pomoći. Dobrodošao bajkeru, basisto, farmaceute, bluzmenu i brate. A? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jun 26, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, druze! Ima ovde puno korisnih stvari... stay tuned Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 26, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i svaka cast za predstavljanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 26, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na toplom dočeku narode! Vidim ja da će na kraju pasti i neka svirka ovde ... A buha u gatjama peva li peva food round the corner ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...