gio 140 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Noshena svega par puta,kao nova. 3 magneta,ima kisnu navlaku i neki mali kaish za vezivanje nisam siguran i ne mogu da nadjem specifikacije na netu, ali mislim da je 10 ili 12 l. 10 e 064 285 40 80 - Ognjen ili na pm! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi Urban Cruiseru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pre?!?!?! :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 19, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako kad pre, proslo je skoro sat vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se chovek posle bukvalno 10 min,nego dok nismo ugovorili sve i potvrdili,pa sam tek onda napisao prodato u svakom sluchaju brza trgovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vise poklon nego prodaja, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa shto poklon , nova je 20e pola cen i milina ... dobra torba imam istu , na nejkedu stoji do 120 na sat , a zapremina stanu patike i trenerka za trening ako nekog zanima ima na motoberzi ako se nevaram ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stojala na 2 glave,al sa vizirom patike nikad nisam trpao, al bermude,2 majice,gace,charape.. komotno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...