mondy 3 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Hondu transalp, pozeljno noviji model .Interesuje me samo motor u fabričkom stanju od vlasnika i po mogućstvu sa nekim papirima o servisu i poreklu. Redovno gledam oglase, ako znate nekoga ko eventualno nije postavio oglas a mozda bi prodavao molim da me obavestite.Takodje svaka preporuka je dobrodošla Hvala. Željko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 17, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li si vec gledao u NS , drugar (Zoltan) ima 99 god. tu TAlp , po meni u dosta dobrom stanju a prodaje je zbog ulaganja u posao ! Ako mislis da pitas, tel. su 061-620-24-10 ili 021-641-1104 , pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na "polovnim automobilima"jednu 99 iz Novog Sada crnu ali se ne slažu brojevi telefona.Hvala u svakom slučaju nazvaću Zoltana. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 17, 2011 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Au, ovaj je gori od mene, servisnu istoruju, pa ovde nema servisa ni za nove malte ne a kamoli za antikvitete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz Vrsca pa se provozaj do Shark distribucije pica,vlasnik Jovo Zoraja prodaje svoju cini mi se. Samo motocikl je 2008,pa zavisi koliko si zamislio da potrosis. Prvi vlasnik je,presla 15-20.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz Vrsca pa se provozaj do Shark distribucije pica,vlasnik Jovo Zoraja prodaje svoju cini mi se. Samo motocikl je 2008,pa zavisi koliko si zamislio da potrosis. Prvi vlasnik je,presla 15-20.000 Hvala Stevane pogledaću ali mislim da je to verovatno preko mog budžeta, nego vidim da si iz Banatskog Novog Sela, tu izgleda ima baš puno Transalpova .Molio bi te za mišljenje o ovom može i na privatni mail http://www.polovniau...honda_transalp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si iz Vrsca pa se provozaj do Shark distribucije pica,vlasnik Jovo Zoraja prodaje svoju cini mi se. Samo motocikl je 2008,pa zavisi koliko si zamislio da potrosis. Prvi vlasnik je,presla 15-20.000 Hvala Stevane pogledaću ali mislim da je to verovatno preko mog budžeta, nego vidim da si iz Banatskog Novog Sela, tu izgleda ima baš puno Transalpova .Molio bi te za mišljenje o ovom može i na privatni mail http://www.polovniau...honda_transalp/ Prijatelju ova je prodata pre par dana. Vlasnik je moj brat od strica,kupuje nekog BMW-a pa je cak i ispod cene dao. Ako nadjes jos neku javi se pa da odemo zajedno da pogledamo. Inace Novoseljani su poznati zaludjenici za ovaj tip motora,ima ih bar 15 i uglavnom su u jako dobrom stanju,par ima na prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Stevane Todor je pazario i to kakvog BMW azdaju video sam ga kada sam dolazio po transalpa! Ovu crnu lepoticu iz b.n.sela sam ja pazario i prezadovoljan sam malo mi je bila frka za papire dok nisam sve zavrsio u supu jer jbg takvo je vreme nemozes nikom da verujes ali bilo je sve kako su momci rekli svaka im cast! Svakom bih preporucio ovog lika sto je doterao taj motor iz italije koji se inace bavi dovozom motora i automobila tako da mozes njega da pozoves da narucis nesto iz italije ili tako nesto,mob 069/158-9423 Milan Ali imas jos jednu na oglasu polovni automobili iz obrenovca je lik trazi tri soma ali mislim da bi je dosta spustio u odlicnom je stanju imas i video klip...Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Stevane Todor je pazario i to kakvog BMW azdaju video sam ga kada sam dolazio po transalpa! Ovu crnu lepoticu iz b.n.sela sam ja pazario i prezadovoljan sam malo mi je bila frka za papire dok nisam sve zavrsio u supu jer jbg takvo je vreme nemozes nikom da verujes ali bilo je sve kako su momci rekli svaka im cast! Svakom bih preporucio ovog lika sto je doterao taj motor iz italije koji se inace bavi dovozom motora i automobila tako da mozes njega da pozoves da narucis nesto iz italije ili tako nesto,mob 069/158-9423 Milan Ali imas jos jednu na oglasu polovni automobili iz obrenovca je lik trazi tri soma ali mislim da bi je dosta spustio u odlicnom je stanju imas i video klip...Srecno Haha,kako je mala Srbija Nemoj da se brines za regularnost,moja prethodna dva motora Milan uvezao! Odrasli smo zajedno,nije iz neke prevarantske price a i uvek se trudi da motocikle koje uvozi pronadje u extra stanju inace je prodao 50-ak motocikala i do sada ni jedan problem! Neka te dobro sluzi makina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Stevane Todor je pazario i to kakvog BMW azdaju video sam ga kada sam dolazio po transalpa! Ovu crnu lepoticu iz b.n.sela sam ja pazario i prezadovoljan sam malo mi je bila frka za papire dok nisam sve zavrsio u supu jer jbg takvo je vreme nemozes nikom da verujes ali bilo je sve kako su momci rekli svaka im cast! Svakom bih preporucio ovog lika sto je doterao taj motor iz italije koji se inace bavi dovozom motora i automobila tako da mozes njega da pozoves da narucis nesto iz italije ili tako nesto,mob 069/158-9423 Milan Ali imas jos jednu na oglasu polovni automobili iz obrenovca je lik trazi tri soma ali mislim da bi je dosta spustio u odlicnom je stanju imas i video klip...Srecno Sta da ti kažem svideo mi se taj motor na prvi pogled ali mi se nije javljao prodavac ma mobilni.Izgleda da je tebi bio sudjen.Želim ti da se dugo i lepo voziš .Video sam tu bordo hondu extra izgleda ali mi se čini 3000 previše za to godište. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam iz prethodnih postova da je kupiti dobru Hondu TA djavolska stvar i da je dosta ljudi pokleklo na tom putu i promenilo brand ali da mi je neko rekao da je ovako odusto bi odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 20, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TA jeste pouzdan, ali nije jedini pouzdan motor. Ima za te pare da se nadje i neki f650, Pegaso, Kle... Ne znam zasto insistiras na TA? Mislim da je pametnije da ti prioritet bude motor u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan TA jeste pouzdan, ali nije jedini pouzdan motor. Ima za te pare da se nadje i neki f650, Pegaso, Kle... Ne znam zasto insistiras na TA? Mislim da je pametnije da ti prioritet bude motor u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pominjao u ranijem postu , poznanika - Zoltana . Koliko imam informaciju sada bi ga dao i za 2000 ! A o pouzdanosti , pa i Turska policija vozi TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu za vikend do Novog Sada pa možda pogledam i taj primerak ali sa slika ne deluje da je baš u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...