DENIS 2 Napisano Jun 25, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan juce u cacku pao moj clan sa R1 ,covek koi nikada u zivotu nije seo bez kacige na motor vec taj dan ga djavo terao da krene u gradu par stotina metara i zaboravi da spusti copavu a pre toga skinuo blokadu sa copave i naravno ishod pad. snimljena mu je glava u cacanskoj bolnici i na mozgu su primetili ostecenje ,hitno prebacen u beograd,javljam cim nesto saznam,nadam se da ce sve biti u redu. zelimo ti brz oporavak brate GLIBARU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice to dobro nedaj se bratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice to kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 28, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj juce u cacku pao moj clan sa R1 ,covek koi nikada u zivotu nije seo bez kacige na motor vec taj dan ga djavo terao da krene u gradu par stotina metara i zaboravi da spusti copavu a pre toga skinuo blokadu sa copave i naravno ishod pad. snimljena mu je glava u cacanskoj bolnici i na mozgu su primetili ostecenje ,hitno prebacen u beograd,javljam cim nesto saznam,nadam se da ce sve biti u redu. zelimo ti brz oporavak brate GLIBARU. Rile je juce bijo Gabe stavljali su mu nekakvu sondu krot arteriju da vide sta je to na mozgu o gemu se radi ali mu nisu dozvolili da udje kod njega nadam se da ce to brzo da saniraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 28, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pravo je cudo kako baksuz ume da potera ljude.Milion puta do sad sam cuo da neko prvi put posle nekoliko godina sedne bez kacige i padne...Pozdrav bratu uz zelje za sto brzi oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...