dzefri 34 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Visim po ceo dan na forumu pa evo resih da se prestavim. Zovem se Arnes imam 25 godina i pre 15 dana sam kupio svoj prvi motor suzuki savage 650. Jos nisam polozio za A ali polako skupljam lovu. evo i jedne slike mog lepotana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Underdog 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одличан ти је мотор! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, druze. Super ti je masina. I ja imam Savage, lep ali relativno redak motor kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep ..samo pazi da te ne uhvate ......odlozice ti polaganje za koju godinu ... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Polovina posla je uradjena i to ona teza, sad jos samo polaganje i ....Poz iza NS-a i dobrodosao na forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum. Prelep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...