arnyman 1729 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MIRAGE mosfet auto pojačalo 2x200W ili briged 200+200W=400W na 2ohm. Staro je bar 10godina, skinuto sa jedne Supre koja je došla i Švajcarske. Mislim da nije kinez, veoma kvalitetno je odrađeno, al ne mogu da garantujem, nigdje na njemu ne piše, a i nema ničega na internetu o njemu. Što se estetike tiče ima jednu ogrebotinu i to u V, vidi se na slikama Inače je potpuno ispravno i veoma malo je radilo, znam kad je auto došlo bilo je raskopčano jer se vlasnik zasitio, a moje auto nema dovoljno jak alternator da pokreće njega i farove istovremeno, što je ujedno i razlog zašto ga prodajem. Cjena 30Eura, mislim da nije mnogo, ako jeste razuvjerite me. Zamjene: Može zamjena za novu ili vrlo malo nošenu kacigu, za obim glave 60, uz moju doplatu do oko 100Eura. Ili ako neko ima nove gume za GPZa, a ne zna šta će sa njima , naravno doplaćujem koliko treba. Ostale zamjene me ne interesuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...