jokerCBR 0 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima...imam hondu cbr900rr sc28 i na leru se cuje neko sitno lupkanje na desnoj strani motora tj.kod kvacila,nisam siguran da li dopire iz menjaca (i kad kad pritisnem kvacilo isto se cuje) ili gornje strane motora onako jedva da se cuje,da li neko zna o cemu se radi,nisam neki previse ostar vozac...???I jos nesto koliko od prilike staje ulja u motor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 3300 lit, a lupkanje može biti svasta.. Za pocetak lanac, klizač, španer. Koliko je presao motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokerCBR 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan 3300 lit, a lupkanje može biti svasta.. Za pocetak lanac, klizač, španer. Koliko je presao motor? Motor je presao 35000 km.Sa tim lupkanjem sam presao 4000,ono se jedva cuje tek kad se stane bas sa te strane motora i samo na leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima i vise vibracija kada ti je motor u leru? Ako je tako, onda se slicna stvar desava i meni( na Hornetu) i bas sam juce saznao da je to fora sa zupcanikom koji kad je u leru nije nategnut pa se zato cuje, a da kad ubacis u brzinu sve bude ok. Tako da se ne brines, ako je to normalno je i desava se skoro na svim motorima( na VFR-u 750 Honda je pravila dva zupcanika da bi izbegla taj zvuk, ali su shvatili da je to malo preskupo resenje...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 24, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno korpa kvačila. Ništa strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...