carlos 111 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem vijetnamku M65 hrvatske vojske u odličnom stanju.Broj 112 (produženi 56) ali ukoliko neko nije visok preko 190cm i težak preko 120 kg neka se ne interesuje džebe jer će mu biti velika Cena 2000 din. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj pp aco honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14516 Napisano April 14, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li je to model sa rupama? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Taman za mene velicina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan da li je to model sa rupama? Te su umuzeju,ovo su novije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Taman za mene velicina! Taman,da sam znao da te interesuje doneo bih ti u subotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Taman za mene velicina! Taman,da sam znao da te interesuje doneo bih ti u subotu. Sacuvaj za neku sledecu subotu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Vladica 69 prvi potvrdio kupovinu,znači PRODATO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan carlos mislim da sam ti ja prvi odgovorio na tvoju ponudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan carlos mislim da sam ti ja prvi odgovorio na tvoju ponudu Tačno,prvi si se javio sa neodgovarajućom cenom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 14, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da'l je moguce da neko hoce da se cenjka i pored ovakve cene jakne ? Znate li koliko kosta nova ? Da mi odgovara velicina, uzeo bih je bez razmisljanja odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan aca-pn tvoj komentar je suvisan ti kao da se nikad nisi cenkao.znam cenu nove jakne m65 ali je ova kopija za neke vojne formacije hrvatske vojske.a cenu koju sam ponudio je manja samo za postarinu a da me je carlos kontaktirao dao bi pun iznos poz.acohonda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Dalji postovi mogu samo da izazovu nepotrebnu raspravu,stoga LOCK. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...