Razi 17 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Citam po vasem forumu skoro svaki dan ali iz nekog razloga sve do sada se nisam predstavio Dakle, ja sam Stefan, iz Novog Sada sam, imam 22 godine a pre neki dan sam imao prvu voznju na motoru (u toku je proces polaganja) i bilo je SJAJNO Nisam imao prilike do sada da se vozim na motoru, celo moje drustvo a i ja sa njima smo vise za kola (za ovih 4-5 godina sto vozim auto obisao sam zemlju uzduz i popreko ) ... dok nisam uvideo koliko je motor zabavan i oslobadjajuci u odnosu na kola! Kola se sada prodaju i prelazi se na 2 tocka i GSP zimi Jedino iskustvo za sada mi je na Piaggio Liberty-ju - al` dobro.. Nakon polaganja cu vijam neki CBR125 ;D I tako, raspis`o se ja, pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 12, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао, и само полако, биће времана за ''кубике''... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto duze budes na motorima to ces manje hteti da silazis sa njih... Pozdrav i dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao, brzo ces se uklopiti ( hehehe skroman momak, imam osecaj da ce svelce godine biti 250cc pa 650cc pa 1100cc,... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao, brzo ces se uklopiti ( hehehe skroman momak, imam osecaj da ce svelce godine biti 250cc pa 650cc pa 1100cc,... ) ..pa ture po Evropi ! hehe Hvala svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 14, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao ipozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan pozzz i dobrodošao u moto svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Sad samo da nadjem nekog ko hoce da kupi Mazdu - pa da krenem u potragu za mojom prvom Hondom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...