vlada185 56 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi semerinzi za prednje viljuske, fi teleskopa je 37mm. Gde bih to mogao da nadjem? Motor je suzuki gs 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kod saleta u Trsteniku 037 715 130 mislim da ima sve na jageru ako ne sacekaces neki dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan http://www.3t-racing.com/ariete.php?kat=Semerinzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano April 12, 2011 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre par meseci sam uzeo iz Louis kataoga, 10eura par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 13, 2011 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Beograd: KDM, Guevara, Rade Kocka, Tale..... barem u BG ima na više nego nekoliko mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre par meseci sam uzeo iz Louis kataoga, 10eura par Cujem da se nisu nesto pokazali ovi iz luisa, kakvi su tvoji utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano April 15, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod ovlascenog servisa ili prodavca Suzukija da kupis originale. Danas sam zamenio na svom motoru i kod Radulovica sam platio nesto oko 1900 dinara par. Ok znam da je u louisu to 10 eura i da je to skoro duplo skuplje( ili upola jeftinije ) ali nije neka cifra ipak je to jeftin deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano April 15, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignem danas sa pogledam da li mi je ostalo od moje radnje. Koliko se secam te 37-ice mi je ostalo. I kod mene su bili tu, ne vise od 10 eura, pa ako imama javljam i resio si problem. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano April 15, 2011 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre par meseci sam uzeo iz Louis kataoga, 10eura par Cujem da se nisu nesto pokazali ovi iz luisa, kakvi su tvoji utisci? nemam primedbe, nisam puno vozio otkad sam ih stavio mozda 1000km ali za sada su ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...