BAKLAVA 11 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan potpuno nova , kupljena greskom velicina , ja je platio 200 ,u markosu je oko 24000 din,a ja je dajem za 180, velicina je xl ali je izgleda kalup malo manji , tj meni je moja stara gp pro xl i dobra mi je a ova mi je mala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih telefon 0654466380 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan dal moguce da nikome ne treba dobra kaciga??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba druze al je velika nazalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...