Jump to content

Moto Zajednica

panduri

Recommended Posts

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Vozim ti ja danas skuter lagano-ma bukvalno milim jer prolazim pored pijace odakle iskaču razni ludaci i kad ono iskače pandur da me zaustavi na bukvalno 10tak metara od mene.Moram priznati da me je prestravio svojim ponašanjem.Ja onako uplašena zakočim a motor pođe da pada na desnu stranu međutim pošto sam išla užasno sporo spustim nogu i stanem.

Pogleda me on u čudu i reče mi kao šta ja to uradi-zamalo da padnem.Na to mu ja odgovorim-pa normalno da zamalo da padnem kad si ti iskočio ispred mene i prestravio me.

Da nedavim suviše pričom hteo je da proveri motor(da li je ispravan sa papirima) jer me kao sreće ver par dana da se vozikam pa eto rešio da me zaustavi.A inače pohvalio me je kako sam savestan vozač-stalno nosim kacigu.

Rekla sam mu da je mogao na malo normalniji način da me zaustavi a ne ovako da iskače ispred mene i totalno me prestravi.

Strašno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Pre nekih 4-5 god,na Banovom Brdu...ul.Kneza Viseslava,kretao sam se pravcem pored Hotela Trim,HMZ...ka mislim Rudarskom fakultetu...hipodromu...

Negde na onoj nizbrdici ispred mene,bukvalno iz žbunja iskače pandur...nije bilo više od 2m...išao sam veoma sporo...i toliko sam se uplašio da sam stao u mestu,a motor je počeo da pada u stranu...jedva sam ga zadržao(tada vozio KLE 500).

Moja reakcija je bila da sam se toliko drao na njega,da sam hteo da ga zadavim na licu mesta...Slabo se palim na "autoritete"...

Rezultat svega je da je zvao pojačanje,uzeli su mi dokumenta i pošto ništa nisu mogli pustili su me...

A onda posle nekoiliko meseci je stigla kazna za NENOŠENJE KACIGE!!!!! :stabre:

Morali su nešto...a svako ko me zna,zna da je to NEMOGUĆE!

Kazna,naravno nikada nije plaćena...a čekao sam poziv za sud,koji do danas nije stigao...

Toliko o tome,da tvoj slučaj nije usamljen...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja