SpartanSrb 0 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam coveka telefonom sve je ispalo ok osim snage... snaga je 21kw (tako je rekao) e sad... mene interesuje ako neko iz Pančeva moze da pogleda motor za mene... Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 10, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja sam iz pančeva i nema problema da ti pomognem, ali zar ne misliš da je malo nezahvalno da ti neko nepoznat gleda motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Druže ja sam iz pančeva i nema problema da ti pomognem, ali zar ne misliš da je malo nezahvalno da ti neko nepoznat gleda motor??? Takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartanSrb 0 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima samo jedno... sta pise na ovoj plocici : http://cdn.bjbikers.com/images/imported/9R/2WMkd_rs125plate.jpg/ On moze da mi kaze da da pise... ja odem dam 5 000 din za prevoz i kad pogledam pise ZD4PY000 a ne ZD4PYA00... ZD4PY000 je verzija od 21kw a ZD4PYA00 od 11kw... inace radi se o Apriliji rs 125, http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/aprilia-rs-125-gp-oglas-7366/ prodavac je Marko Vrba... ako vam je covek poznat ili ako je mozda u vasoj blizini pogledajte to i ako dozvoli slikajte, i slikajte ako ima servisnu knjizicu... eto to mene zanima... ako mozete... ako vam nije mnogo daleko... ako jeste... batalite... Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Moze adresa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpartanSrb 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 34 postova Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stupio sam u kontakt sa covekom... posalo mi je slike... nema nista od ovog... moze da se brise ova tema... u saobracajnoj pise da motor ima snagu 22kw, a ide isto kao i rs 125 sa 11kw... zahvaljujem sto ste se ponudili da pomognete. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...