rusic 261 Napisano April 10, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Obilazim ovih dana ponudjene Liberty-je iz oglasa... ako neko odavde ima ispravan motor koji ce pregurati sezonu bez previshe majstorija neka se javi na 063/336-500 ili neka okachi ovde neku sliku... ja sam u BG pa je na prvom mestu BG i blizha okolina... pozdrav, ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan cao druze imam ja piggio liberty 125, 2000. god. bez mnogo ulaganja... mozda samo zadnju gumu... dogovorili bi se za cenu.. imas ga u mojim ponudama pa pogledaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6004 Napisano April 14, 2011 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje liberty u perfektnom stanju, crni metalik, jedino sto je iz ZR-a , pa nznm da li ti je to veliki problem! http://www.polovniautomobili.com/oglas1006050/piaggio_liberty/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 14, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan @Stankovic.93 zvrcnucu te sutra, deluje mi motor fino... osim shto ne znam kako bih transportovao motor do kuce ukoliko bih ga uzimao @abarth_maniac deluje perfektno ali cifra + prenos i registracija daleko premashuju moj budzhet za ovu prichu... moracu ipak neki skromnije sredjen motor da jurim... hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazi javi se na 064/970-65-38 ili 062/190-41-55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korto 2 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li si zainteresovan za Apriliu Habanu 2000g, 125cc ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic.93 12 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: Honda CBR929RR Prijavi odgovor kao problematičan @Stankovic.93 zvrcnucu te sutra, deluje mi motor fino... osim shto ne znam kako bih transportovao motor do kuce ukoliko bih ga uzimao @abarth_maniac deluje perfektno ali cifra + prenos i registracija daleko premashuju moj budzhet za ovu prichu... moracu ipak neki skromnije sredjen motor da jurim... hvala... sta je bilo, nisi mi se javio? da nisi pazario neki motoric vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...