RS 132 Napisano April 9, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj mobilni telefon Nokia 5800 XM Telefon je u dobrom stanju, ima tragove koriscenja ali nista preterano. Na telefonu je instaliram Garmin XT sa SCG 2.3 mapama Takodje od programa imam: Bright light ( lampa ) Free iSMS ( sms poruke kao kod iPhone ) Metalcalc2 ( dobar kalkulator ) AccuWeather ( vremenska prognoza ) Adobe pdf reader Quickoffice Skype Koristio sam i SPB Shell 3.7 ali sam ga obrisao jer po meni malo usporava telefon. Mogu ponovo da instaliram U kompletu ide sto je uz njega. Jedino sto sam olovku negde zagubio u kuci, pa ako je nadjem ide i ona. Kartica je 8Gb sto je i standard sto se tice ovog telefona. Imam i koznu futrolu koju nikada nisam koristio, trzalicu, stalak slusalice, punjac, kutija. Telefon je sa plavom linijom. Link za karakteristike slike i sl. http://mobilnisvet.c...800-XpressMusic Cena je 120 eur nije fiksna. Sutra slike. tel 063/4-8888-2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rešenja za tebe ili budućeg vlasnika. Olovčice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 10, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika klik na sliku za veci prikaz Ekran Ledja Metalcalc2 AccuWeather Free iSMS Navigacija Garmin XT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican telefon.Ja ga imam nekih godinu dana.Topla preporuka ko god se premislja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Takođe iskrena preporuka za ovaj model tel. Imam ga pola godine i prezadovoljan sam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 24, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno o o o o o o o o o o o o o o o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 9, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan najtoplija preporuka za ovaj telefon, ko god da ga uzme nece se pokajati.. imam ga vec vise od godinu ipo i prezadovoljan sam.. nebih ga menjao ni za Iphone 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanima li te E52 i moja doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...