lencuga 14466 Napisano April 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan samo da vam kazem da nista posebno niste propustili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 9, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis koji sam do sada procitao u dahu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14466 Napisano April 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis koji sam do sada procitao u dahu strpljen spasen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se zapljunem i da okacim par otvarajucih fotografija ovog dogadjaja Josh jedna u nizu ST vs AT dogadjaja, ovog puta smo uz pomoc kolega sa foruma i vodica napali Deliblatsku pescaru .. Zahvalio bih se ekipi iz Panceva i Lenchugi koji je zdushno organizovao danasnje druzenje Predivno iskoriscen dan i sjajan "kurs" off road-a uglavnom po pesku od nekih 100 kilometara Vrlo uskoro ce Popsy sastaviti par reci pracenih fotkama, a uskoro ce i ostali ucesnici priloziti "materijal" Hvala josh jednom svima na predivnom danu, raspolozenoj ekipi i fantasticnom druzenju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14466 Napisano April 9, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, da počnemo... Pošto smo se razmišljali gde bi mogli na neki offroad, Lencuga je predlozio Deliblatsku peščaru. Tamo nikad nisam bio a i čuo sam da je posebno zadovoljstvo voziti po pesku... da mi je setiti se ko mi je to rekao Trebala je da ispadne veća grupa ali su neki ljudi zbog obaveza morali da odustanu. Sada ćemo da pokažemo da ništa nisu propustili Dogovor je bio da se nađemo kod Pančevačkog mosta u 8:45... naravno najdalji je prvi stigao, tj. ja poslednji naravno Busman koji do Pančevca ima čitavih 384m Grupa se sastavila u sastavu Hitman, Busman, Vlajko i moja malenkost i krećemo ka Pančevu gde ćemo se naći na našim vodičom Markom Đurovićem... prepuštamo se čarima ravnice Kad nisam zaspao, nikad neću... još jedna slika iz serijala Afrikanci u retrovizoru stižemo do pumpe gde nas Marko čeka Nastavljamo dalje... Stižemo na sledeće mesto okupljanja gde nas čekaju Lencuga, Fandjo i Zoltan lagani doručak i krećemo ka peščari... pre nego krenemo u off moramo i kafu inače će svašta da bude... i onda počinje off... to be continued Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taman što smo krenuli naleteli smo na scenu "more turci ne gazte oranja..." tj. na dva traktora koja su sa drljačama izdrljali put kojim smo išli... da li je cilj bio poravnavanje puta ne znam, ali znam da je nama napravio muppet show jel relativno utaban pesak se pretvorio u oranicu peska duboku minimum 30cm što je vožnju činilo extra zanimljivom nekako smo prošli tih kilometar dva i vreme je bila za još jedan odmor.. da ne bude kako motoristi ostavljaju djubre kuda prođu, nastavili smo sa tradicijom "nije teško biti fin - ostavite svoje djubre na kanti" Krećemo se dalje Onda ide prikaz "kako parkirati ST u prirodi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda pit stop pod drvetom na vr brda... Onda smo sišli do... ne znam kako se zove mesto al smo bili ispred Crkve kod "Vijetnamke" - prodavnice koju drži vijetnamka Eeee ondak je niotkuda došao Basman i pozvao nas sve na piće do njegove vikendice koja je nekih stotinak metara od "Vijetnamke"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo do vikendice i prvo što mi zapada za oko je posle smo imali mali foto sešn sa lobanjom pošto sam se izvalio kao morž na travu sve moje slike su iz žablje perspektive dok nije došlo meze Još jedno VEEEEEEEEEEEELIKO hvala Basmanu i njegovoj porodici koja nas je ugostila kao najrođenije (meze nisam slikao, nešto sam bio zauzet al verujem da je neko već slikao ) Krećemo dalje i nalećemo na zanimljivu čeku... svi me ubeđuju da je sigurna i "da se ja pitam ja bi ovuda proterao autobus" i ubeđuju me da se popnem, al ne ide posle mezeta Kuda ćemo dalje, koristimo se Mikkinom tehnikom "samo pravo, negde ćemo valjda da izbijemo" kuda dalje... pa naravno samo pravo... Vlajko u akciji i dalje čekamo afrikance... evo ih stižu... stižemo do sledeće osmatračnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i nova i stara Za povratak smo imali dve opcije.. da siđemo do puta ili da se vraćamo onim raskopanim putem... iskusno biramo raskopani put ali ovoga puta nije kilometar dva već značajno više ... neko je prošao kolima što smo mi protumačili kao "utabanim putem" međutim to je pravilo još više veselja ... posle svega lagano se vraćamo do mesta odakle smo krenuli... Naravno da to ne bude kraj avanturi pobrinuo se Vlajko koji nije dobro sračunao gorivo i ostao bez istoga 3km pre pumpe... to smo sredili za pola sata a ondak pravac mali prljavi grad (Pančevo) a zatim i veliki prljavi grad Beograd , tj. pravac Labaratorija da izpuškiramo motore, tj, makar skinemo gomilu peska sa istih... U svakom slučaju hvala svima na prelepom ugođaju i fenomenalnoj offroad vožnji. Svi se slažemo da je ova vožnje bila izuzetno edukativna, što se osetilo po tome kako smo prelazili pesak na početku a kako na kraju vožnje... takoće livade (brežuljci bez ijednog kamena) i njive (fino obrađene) su takođe bile pun pogodak. Kao što smo rekli na početku, ko nije bio, nije mnogo propustio al nek se ne sekira, ovo će morati da se ponovi još koji put :jee: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izgazismo ljudima oranje Najjaca scena danas negde na pola puta po pescari ispred nas ore traktor put .. pa iza njega jos jedan.. mekan teren, bila je borba prava.. Stvarno prelepi tereni za voznju.. deonice kao Pariz-Dakar Imam gomilu fotografija, mojih i kolege Fandje.. malo ce potrajati dok proberem.. ako se pre toga ne srusim.. kadu sam vec zapusio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najjaca scena danas negde na pola puta po pescari ispred nas ore traktor put .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 9, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam danas prvi put uzeo da tanjiram zemlju i verujte mi da ste preko moje njive tako pregazili podavio bih vas ko macice A nema popsy-a da se pohvali kako je potonulo dupe teneri.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 9, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pu jeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A nema popsy-a da se pohvali kako je potonulo dupe teneri.... Prvi put ... Ili drugi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 9, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ima popravni ispit u Pescari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 9, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan hehe, izvinjavam se popsiju posto je slike ipak objavio ali nisu bile azurirane kad sam ja citao Mada se nije hvalio za ovo ukopavanje u svezem tanjiranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma.. ovako je pocelo.. ja sam prvi stigao.. ali tamo gde je Popsy objasnio sad ima novu sisicu sad delje idu fotke bez redosleda.. izmesane su sa Fandjinim Posle samo Popsetu se kvari motor medj afrikom i tenerom.. U oku domace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo je plaza.. ma jok ceo dan cekamo afrose grupna sa pocetka pescarenja ktm pojacanje dobra fotka iz zablje perspektive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izvidnica.. izvidnica Marka Popadicaaa l ko to kaze ko to laze da Vojvodinin najvisi vrh je krticnjak meze i jos jednom hvala domacinu na gostoprimstvu .. jos se gospodja mama stvarno obradovala poseti bradatih divljaka.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaa, stvarno vam je bilo dosadno i totalno bez veze. Popsyju pogotovo Pa kako si uspeo ONAKO da je pokopaš, crrrni Popsy? A i šta si je koji očin i vadio? Trebao si je samo zavaliti.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo oranica penzioneri pristizu.. opet grupna.. dosta je za danas bilo.. ajd u kombe.. afrikanski komentar danas je bio "a jel ce da bude peska? necemo bas mnogo a?" Divan dan.. hvala drugari i do sledeceg oranija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako si uspeo ONAKO da je pokopaš, crrrni Popsy? Ne bi ti to razumeo, odlična prednja kočnica i ogromni obrtni momenat sa mnogo konjskih snaga :P kao što rekosmo, ništa nisi propustio ps. Vlajko nema spavanja, kači još slika, znam da imaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta vise.. 45 fotki okacio i malo? Kam ga tvoj vidoje..? najbolje stvari ne mozes da snimis aparatom jerbo vozis.. nisam panuo ni jednom..ali zato sad moram andol da zveknem pa carsaf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 9, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, al' sto ljudima gazite oranje, gledate da vas neko skine sa motora tandzarom Lele, al sam se sad napalEo na pescaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...