QnRA 2 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je kaciga za suvozaca, tj. suvozacicu. Sta ima u ponudi da je jeftino a dobro [i naravno homologovano zbog novog zakona...]? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imas u www.LOUIS.de nove od 39 eura pa na gore da biras! NOVE, homologovane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, okej hvala za to. Ali sajt je na nemackom, kako da ja tu kacigu nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imas u vrhu taster za prebacivanje na engleski jezik, a na forumu imas ljude koji donose robu iz Louis-a po ceni u katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano April 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hm, okej hvala za to. Ali sajt je na nemackom, kako da ja tu kacigu nabavim? Imas gugl prevodioca, a za donosenje kontaktiraj Sekulu iz Sapca, covek je povoljan, pouzdan i za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se video sa Sekulom na Uscu....ide u Louis za desetak dana. Nadji na sajtu ili katalogu sta te zanima, pogledaj da li ima na stanju, zapisi kataloski broj i posalji Sekuli SMS (ne znam trenutno broj, nadji ga ovde na forumu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...