GhostMile 4615 Napisano April 8, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam zapanjen kako je dobar ovaj "stender". Oba tocka u zraku. Ma super, a i ne izgleda nesto posebno komplikovano za povariti. Malo premotajte do perverzije sa tockicima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 8, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna sprava. Po tvom mišljenju, na kom principu podiže bajk - ekscentrom ili nekako drugačije? BTW, mislim da bi bilo sve stabilnije da je oslanjanje na podu na tri tačke, jer za tronožac ne bi bilo potrebno podešavanje visine nogica tj. točkića, a nije problem da se nešto masivnijim kutijastim profilima obezbedi dovoljna nosivost cele konstrukcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo premotajte do perverzije sa tockicima. 3:40 - ... i onda povučeš "ručnu"... Ama baš mi se sviđa. A i ne deluje teško da se napravi. Ko ima alat - i znanje, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je suuper. Jedino me brine sam spoj ove spravice sa motorom, jedino to mi ne deluje sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5523 Napisano April 10, 2011 Integrisan, 13245 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno je 100%, nisu oni ovo izmislili, odavno sam video u AMA SBK-u ovakvu spravu za GSXR-ove. Video si da se tip penje i mrda na motoru, više od toga se i ne očekuje od bilo kog paddock stand-a. Potrebno je da ram ima DVE rupe da bi stvar radila. Ako nema mora da se smisli neka druga veza. Mislim da u stubu ima šlic i da je ručica vezana sa "šetajućim" delom a da joj je osovina na kojoj se "klacka" na stubu. Mislim! p.s. a na ovoj verziji videa se i vidi kako je ručica vezana sa "šetajućim" delom. Na 1:33. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1111 Napisano April 10, 2011 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A gde mu je kocnica? Sta ga drzi da se ne spusti nazad? Zanima me kako je to reseno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najobičnija poluga kiflo, mada ni ono dugmence sa zadnje strane nije slučajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @Djokic Na 0:59 na ovom videu iznad tvog posta se vidi da majstor vadi to dugme štifta koji ulazi u odgovarajuću rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...