Časlav 29 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja po prvi put. Valjda neće biti mnogo kiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano April 29, 2011 Drug član, 2735 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan jel i ove godine cuveni pasulj sa mlevenim mesom? Ove godine nova ekipa kuvara. Imaju vise nagrada nego ja godina !! A spremni su da to i dokazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano April 29, 2011 Drug član, 2735 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan pošto ja imam nešto malo preko 300 km ja sam sad ustao i za sat krećem tako da se vidimo Srecan put ! Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano April 29, 2011 Drug član, 2735 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja po prvi put. Valjda neće biti mnogo kiše Kod nas cak i sunca ima. Samo po gasu i brzi si od kise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano April 29, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio do sad ali ce se to promeniti od sutra! na zalost,necu moci da stignem pre 2-3 popodne ali cu se potruditi da vas bar sa picem stignem do uvece jedva cekam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1628 Napisano April 29, 2011 (promenjeno) Drug član, 1198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan nisam bio do sad ali ce se to promeniti od sutra! na zalost,necu moci da stignem pre 2-3 popodne ali cu se potruditi da vas bar sa picem stignem do uvece jedva cekam!!! Doktore mi od sutra ujutro u Grockoj na 1137, nadam se da ces nam se pridruziti: Promenio April 29, 2011 član malitomic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 29, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ninja vidimo se ujutru...tu sam pre 10h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja po prvi put. Valjda neće biti mnogo kiše Sa kim ides i kad krecete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja po prvi put. Valjda neće biti mnogo kiše Sa kim ides i kad krecete? Evo sad oko 11h ide i jedan drugar sa velikim Piaggio skuterom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja po prvi put. Valjda neće biti mnogo kiše Sa kim ides i kad krecete? Evo sad oko 11h ide i jedan drugar sa velikim Piaggio skuterom. Posalji mi tel,mozda vas stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 30, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bile juce, bilo super! Svaka cast domacinima i organizatorima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan morao sam da se vratim kući danas zbog posla jutros krenuo - malopre stigo , bilo odlično svaka čast organizatoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano April 30, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan malo utisaka i par sličica današnjeg dana http://cid-8318aa0765e6f8f7.photos.live.com/albums.aspx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu...baba o ustipcima...uvek ista ekipa dezurnih placipi..... skupo im da plate ulaz na skup od 4 stoje....80% komentara skupova je o tome...umesto o naporima organizatora da budu dobri domacini,naprave savrsen pasulj koji je bio na ovom skupu,dobrodoslica i ozvucenje bez mana...gosti i druzenje prijatelja koji se nisu videli...recimo kao moj skolski i ja godinama,pa bas se sreli u SM...savrseni domacini,povorka kroz grad izuzetna,mestani su od srca pozdravili sve ucesnike,sta vise???I jos jedna poruka za sitne male dusice sa pocetka posta..."ko ima para kupa se u moru...ko nema..hladi noge u lavoru" mi cemo na druzenje na skup a vi placite kod kuce kako je svet nepravedan....P.S.zahvalnost nasim prijateljima Saski i Sinisi na gostoprimstvu...doci cemo vam opet u goste 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu...baba o ustipcima...uvek ista ekipa dezurnih placipi..... skupo im da plate ulaz na skup od 4 stoje....80% komentara skupova je o tome...umesto o naporima organizatora da budu dobri domacini,naprave savrsen pasulj koji je bio na ovom skupu,dobrodoslica i ozvucenje bez mana...gosti i druzenje prijatelja koji se nisu videli...recimo kao moj skolski i ja godinama,pa bas se sreli u SM...savrseni domacini,povorka kroz grad izuzetna,mestani su od srca pozdravili sve ucesnike,sta vise???I jos jedna poruka za sitne male dusice sa pocetka posta..."ko ima para kupa se u moru...ko nema..hladi noge u lavoru" mi cemo na druzenje na skup a vi placite kod kuce kako je svet nepravedan....P.S.zahvalnost nasim prijateljima Saski i Sinisi na gostoprimstvu...doci cemo vam opet u goste Да си ти нама писмен колико си неваспитан прoчитао би да је човек на почетку поста само питао за бесплатан улаз за моторе који долазе из иностранства. Тебе таквог галантног сигурно знају и нико ти не враћа кусур а све ти наплаћују дупло кад ти је већ све једно? А не би било штета да си ти остао код куће јер би слабо ко приметио да те нема а свет не би остао сиромашнији за ништа зато што ниси био. У твом стилу..! Иначе МК Срем и ове године као и прошлих година заиста домаћина бр.1 мото скупова у Србији! Без вас би почетак маја био мање интересантан, памти се и пуни батерије целу годину! Поздрав! p.s. 'ел има неко линк за фотографије са излета, хвала. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jutarnji izlet za svaku pohvalu. Sunka,kobaja,slaninica,salate,rakija,pivo,tamburasi....da nas nisu isterali verovatno se ne bih ni vratio u kamp. S sakupa sam morao da pobegnem malo ranije jer sam radio uvece tako da ne mogu da dam neku ocenu kako je bilo na svirci. Preko dana je sve bilo ok. Sto se tice pasulja tu je po meni jedini MINUS. Ne znam ko je ta ekipa sto kupi nagrade ali svi koji su jel pored mene su ocenili da pasulj nije ni blizu onog od prosle i onih ranijih godina. Ali to je stvarno nebitna stavka. Sve u svemu skroz ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rbdesign 8 Napisano Maj 1, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju svima hvala i za sugestije i za pohvale. svm bajkerima zelim puno skupova,kilometara,zena,prijatelja i punih dzepova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 1, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Evo, meni, zanimljivog detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav organizatorima moto skupa i svaka cast na organizaciji vidimo se i sledece godine . MK.EXTREM SMEDEREVO-SHUSTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 2, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce ko okaciti neku sliku ili je to "SROGO POV" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio,fotografijama se ne može dočarati.Mnogo meni dragih ljudi iz cele "Juge" i inostranstva,mesto odlično,velik extra čist i uredan kamp,muzika odlična,extraaaa kobaja sa roštilja prava domaća(opet,ne mogu vam dočarati),pasulj-onako...U subotu pre podne vožnjica do Jarka,30-tak km do etno-kuće,dočekani sa tamburašima,s njima i ispraćeni,posluženi carski raznim domaćim kulinarskim specijalitetima i pićima.Nedelja, kafica, doručak za rastanak,barene kobaje sa senfom i duvan čvarci...Sve pohvale za SREMCE!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2735 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hoce ko okaciti neku sliku ili je to "SROGO POV" 1600 sluzbenih fotografija. Juce dobio disk, ne znam odakle da krenem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... kao i uvek, super druzenje i organizacija... MK Stizem duso, potpomognuta bracom iz Highlander-a osvojila dva kartona piva u navlacenju konopca veliki pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje prema ostaloj Braci ,NAJBOLJI ste. Sve cestitke ali nemoj da se uobrazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2735 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prekomplikovano za okaciti. Znam da svi mrze FB,ali ima preko 200 okacenih slika. http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1549205628925.62632.1798628045 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...