O l e g 118 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sveze odstampana nalepnica - obavezuje donekle... Krenuo sam bez definitivnog plana. Petak ujutro, 1. April. Mozda Ohrid, mozda Vlasinsko jezero, mozda Bugarska... gde 'ocu, samo da se vratim do nedelje,... simulacija slobode,.. kad putujes sam, prednost je potpuna sloboda odlucivanja. Autoputem do Pozarevca sam se dvoumio, pravo ili levo. U trenutku odluka, levo pa do Velikog Gradista i Golubca... Svratio do Lepenskog vira, medjutim muzej se renovira... nisam bio jos od ekskurzije u 6-om osnovne... Odmah posle Donjeg Milanovca, tabla pokazuje pravac Miroc... Da vidim kako je... Zatim za mene najlepsi deo Djerdapske klisure. Mirno, vedro, skoro bez saobracaja... Dobro sam se osecao. Rucak u Brzoj palanci. Zanimljivo mesto. Trebalo bi ga bolje upoznati... Neki sledeci vikend... Tek sam kasnije shvatio da ga nisam fotografisao, samo restoran... Dalje do Negotina i Zajecara, sve do Gamzigrada... Slikano mobilnim, mogucnosti ogranicene, a i talenat.... Od Zajecara prema Knjazevcu, zatim prema Pirotu. Put je lose obelezen, uzak, neodrzavan, sa neocekivanim krivinama i nelogicnim nagibima,.. nigde nikoga. Uzivanje. Lepota. Blizio se kraj danu, a do Vlasinskog jezera je bilo jos dosta... Idem putem Pirot-Leskovac, da bi posle Babusnice skrenuo levo za Crnu Travu i Vlasinsko jezero. Postaje hladno, pada mrak, a ja se pitam da li radi neko hotel, motel ili sl... Radi hotel Narcis, ja sam jedini gost, nema grejanja, ali ima cebadi i tople vode, vecera je mnogo ukusna, ili sam ja mnogo gladan.... U stvari, dobro mi je... Petak, 1. april, 600km, 11 sati voznje. Ujutro, 8h, subota, 2. April, vedro, dan obecava... Idem za Bosilegrad, da vidim kakav je bosilegradski burek, a posle videcu... U Bosilegradu – uzurbano... Odlucio se, idem preko Besne kobile za Krivu Feju, pa na Vranjsku banju, a dalje kako mi se hoce... Kazu mi moji novi drugari sa gornje slike makadam je, ali odlican, 50km... Off road. Lepo... Medjutim... s osojne strane... Nigde nikoga,... trebalo je podici bucka. Asfalt najzad, al' za moj spoljni izgled prekasno. Temeljno sam se uvaljao u blato. Vranjska banja, Put za Trgoviste... Mini Djavolja varos... Zatim put za Prohor Pcinjski... Prohor Pcinjski... Istresao sam sasuseno blato sa jakne i pantalona, cizme oprao u Pcinji... Pa da vidim manastir... Presao u Makedoniju, i krenuo na istok, prema Bugarskoj... Nije bilo u planu, ali nije ni bilo plana... Usao u Bugarsku, ucinilo mi se brzo, svidja mi se istocna Makedonija, dobra je za voznju. A sad Bugarska... Dugo nisam bio. Vozio sam od makedonske granice preko Kjustendila i Sofije i krenuo na sever... Noc se blizila, ja se umorio, od onog bureka je proslo 9 sati, nisam bas siguran gde sam. U sred nekih planina, u stvar Stara Planina sa bugarske strane (bar mislim), jer satora nemam, a i hladno je, a i da imam, ne znam da kampujem... dakle u sred nekih planina prolazim pored natpisa Han, vratim se nazad... Docekali me ko davno zaboravljenog brata, program na televiziji odmah prebacili na internacionalni – Dragan Mirkovic, Vlada Georgijev, Tose Proevski, Lepa Brena... Pohvalio mi se gazda da je jedne noci u njegovoj kafani pevao licno Boban Zdravkovic... Fotografisao sam, ali to je bilo previse za moj mobilni, ili moje znanje, nije uspelo... Subota, 2. April, 460km, cini mi se mogao bih ovako nedeljama... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro, nedelja 3. April,.. Na prevoju posle 5km... Idemo dalje na sever, put je cas dobar, cas los, pun iznenadjenja, strpljenje i opreznost, nije lose voziti se u Bugarskoj... Montana. Menja se teren... blizim se Dunavu... u daljini Vidin... Prelazim u Rumuniju, preko Dunava... I dalje na sever... Sahrana... Turnu Severin... U petak sam bio sa one strane, u nedelju sa ove... Djerdap. Neocekivano, jedva sam usporio... Preko puta Srbija. Sa ove strane Dunava, Bela Crkva je blizu, nedelja popodne, moj put traje jos nesto vise od 100 km... Tri dana, 1600km, cetiri drzave, ADV SRB 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10601 Napisano April 5, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6064 Napisano April 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druže! Lep beg iz gradske gužve, odličan vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenomenalno :takoje: svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opravdao nalepnicu i vise nego sto treba! Svaka cast na turi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 5, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Oleg, to je sustina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 5, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Razumeo...Tesko objasniti zasto ali ja jedino ovako volim da putujem....bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 5, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Свака част Олег!!!! Какав путопис!! Три дана, 1600 км, четири државе...то треба доживети.....а без плана потпуно слободно то сам доживела и најбоље је тако путовати!!!! Поздрав!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. tako se produvavaju dizne.. i provetrava glava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 5, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Did you feel the freedom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Did you feel the freedom? Da, ali mi sada jos vise nedostaje.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sada su bolje slike, zahvaljujuci Popsiju, fala Popsy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e jel ovo sa naše il sa njihove strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan e jel ovo sa naše il sa njihove strane? Sa njihove,blizu one crkve koju smo prisvojili na CNN reklami. Bilo je nekih turista, jedan se ponudio da me slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicna tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,ovo je za upis za novu sezonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ja zovem avanturom!Svaka čast!Prošle godine sam većinu ovih puteva prošao sve do Kjustendila,ti si produžio pravo,ja levo ka granici sa Srbijom... S tim što sam ja išao i do Ohridskog jezera,sve to za nekih 5,6 dana i 2000+km...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 6, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan e jel ovo sa naše il sa njihove strane? Sa njihove,blizu one crkve koju smo prisvojili na CNN reklami. Bilo je nekih turista, jedan se ponudio da me slika. Jel ovde beše slikana ona scena na reci iz Gospodara Prstenova I deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulka 2 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 6, 2011 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, sve pohvale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ovo nije simuliranje slobode, to je sloboda u svom najboljem obliku.... ...Moje postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...