Nikola535 133 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj model u oglasima 2000 godiste za 1700e,pa me je bilo cudno jer mislim da su to male pare za taj motor(ispravite me ako gresim). E sad da pitam jel se on pokazao kao los? Ima neku manu? ili je cena odgovarajuca? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Plavi, iz Rume? Dobra masina, idealna za pocetnike. Prosta, pouzdana... Nije nesto posebno, ali svoj posao radi vrlo dobro. Licno za GS500 ne bih dao vise od 1500 eur, pod uslovom da bude kao casa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Ne drze bas cenu,ali vrede kupovine.Prost,jednostavan,jeftin naked.Sednes,probas i ako ti se svidi vozi.U rangu sa ER5,slabiji od cb 500.Ima jedan na oglasima 1996 godiste,svega 1000 evra,vise nego DZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan da plavi,nisam bas zagledao odakle je,ali mi izgleda solidno. I bas ono sto meni treba za pocetnike,ne trazim nesto specijalno,neke performanse,ali da moze da izdrzi neki malo duzi put,i za svakodnevnu voznju.a video sam i te za oko 1000e malo su stariji,ali dobro ocuvani,tako da postoji sansa da postanem vlasnik jedno gs-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Taj u oglasima crveni 96 za 1000Eura je preskup, bili smo da ga pogledamo, osim što su gume, lanac i lančanici za zamjenu, lanac u mašini se čuje i nešto prilično glasno zvekeće unutra, s vremena na vrjeme. Prekriven je sitnim oštećenjima boje, vlasnik pojma nema o održavanju motocikla, nasuo je destilat u akumulator do vrha, ne do mjere nego do čepova, a takođe je neregistrovan, on nema broj od čovjeka na koga se vodi i to je ostavio kupcu da se maltretira sa tim. Ako već oćeš GSa za male pare bio je onaj beli na forumu, jeste padano sa njega, ali je sve u svemu u boljem stanju, a i manje je para. Doduše mislim da je vlasnik odustao od prodaje, ne krivim ga, stvarno ga je davao džaba. Plavi iz Srbobrana 2000to godište, 1700 Eura je kupio Nix sa foruma, bio sam sa njim da pogleda prethodna dva i da kupi ovaj. Motor se odmah na prvi krug ponašao bolje od ijednog GSa koji sam vozio do tad, da li zbog kormana, drukčijeg oblika sjedišta i rezervoara ili jednostavno zato što je noviji motor, ali ga je pravo uživanje vozit. Gume, lanac i lančanici otprilike na pola svog radnog vjeka, a i registrovan je ja mislim do oktobra. I njemu se malo čuje lanac bregaste, ipak je prešao 60.000km (najvjerovatnije realna kilometraža), pa mu je vrjeme za zamjenu, al je dečko korigovao malo cjenu tako da njegova zamjena neće izaći iz budžeta od 1700Eura za motor. Inače ne znam kakvu cjenu očekujete za 10 godina star motor koji je kao nov koštao nepunih 5000Eura, to što se kod nas razne lešine, u "super" stanju, sa "novim" polovnim gumama prodaju po cjenama većim nego bilo gdje drugo u svjetu to je drugi problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da bude za 1000 e,to sam naveo kao primer samo,dao bih do 2000 ali da bude u dobrom stanju,posto bi ostao kod mene bar 2 sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 5, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju samo strpljivo, pogledaj više motora, nemoj se zaletat odmah na prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan naravno,trazim u oglasima vece duze vreme,raspitujem se o raznim motorima,gledam sta bi najvise odgovaralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu mog gs-a da isteram iz garaze za vikend,ako si iz Bg-a svrati da probas.Drugo je kada gledas,drugo kada sednes na njega.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz Bg-a,ipak hvala mozda nekom prilikom. Retko ko bi mi ponudio ovako nesto,RESPECT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan tek sad videh temu, pa reko da se javim posto sam ja taj sto je pazario tog plavog iz srbobrana kao sto rece arny pre mene, od tog crvenog bezite! lepo izgleda na slikama itd, ali tu nesto gadno smrdi... ja sam za malo pogresio pa uzeo njega jer sam se kao budala zaleteo da uzmem malte ne taj dan ne gledajuci malo krupniju sliku. tek kad smo otisli na kafu sam razmislio i uvideo koliko bih se zajebao da sam ga pazario. tako da samo gledaj, trazi i ne zaleci se... goshy je skroz u pravu, tek kad sednes na njega i provozas ga znaces jel to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 20, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. Kakvi su tvoji utisci sa novom masinom? Mozda padne slican kao tvoj oko 2000 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan samo pohvale... ja sam odusevljen kako motor ide, kako se ponasa i koliko se lako vozi. svi hvale ovaj motor i mogu ti reci sa razlogom! nisam jos stigao da mu izmerim srednju potrosnju, ali mislim da mi trosi oko 4l po gradu... ja nisam nesto puno ganjao da bude noviji. ukoliko nadjes nekog ocuvanog starijeg, neces pogresiti. razlike izmedju starijih i ovog mog su vecinom estetske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 22, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I meni godiste nije toliko bitno koliko stanje motora,ipak je bolje neku godinu stariji a dobar nego noviji a podrndan,ali noviji je lepsi dosta,nema kockast rep kao stari. Ali sve u svemu videcu. Zavisi sta nadjem jer je kupovina odlozena,tek za 3-4 meseca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan samo pohvale... ja sam odusevljen kako motor ide, kako se ponasa i koliko se lako vozi. svi hvale ovaj motor i mogu ti reci sa razlogom! nisam jos stigao da mu izmerim srednju potrosnju, ali mislim da mi trosi oko 4l po gradu... ja nisam nesto puno ganjao da bude noviji. ukoliko nadjes nekog ocuvanog starijeg, neces pogresiti. razlike izmedju starijih i ovog mog su vecinom estetske... Jel taj motor ima vodeno ili vazdusno hladjenje ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4978 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazdusno, mada zasto je to uopste bitno, sa motor te klase/snage je potpuno svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 21, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan GS je vazdusno hladjenje, dvocilindras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Pisite, samo Vi pisite, i mene zanima ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...