Kaya 730 Napisano April 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan je li prodat crni blatobran i koja mu je zadnja cijena . i to u eurima Ako napravis putopis o endurasenju oko Mojkovca ili posaljes info na PP onda je 40€, a ako ne onda je matematika jednostavna: 5 crvenih = 49,25€ au brate skup si mnogo Pa ti pregovaraj, al na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 12, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Dali se moze sa Wingreka skinuti posebno ploca od gornjeg kofera?Ta alu ploca mi je zanimljiva ali vec imam bocne nosace pa nebih ceo Wingrek. Koliko ja znam moze, ali ti treba i veza izmedju dve strane Wingrack-a, dve ploce (L profili) kojima se ta gornja ploca spaja na Bocne ploce, trebaju ti migavci jer fabricke ne mozes da stavis po PS-u, tj. mora da se radi budzevina i promena lokacije migavaca...Van toga ja ne bih delio dok ne nadjem kupca i za bocne wingrack nosace...ako znas nekog kome je to interesantno istalite se, dogovicemo se oko cene i nosi...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan trba bi mi Givi onaj 46 kofer al sirotinja nema se sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 21, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovim: u zamenu dolaze u obzir gladijatori, stitinici za kolena, maziva za lanac i pranje istog, naocare za otvren vizir na off-u, treba mi sator, vreca, podloska....a od skoro trebaju mi topovi od roberta, trebaju mi koferi iz Pegaza...ko ima kominaciju prepoznace se sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Maj 10, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA TOPA Vizir za TA '95. godište: 2 crvene Štitnik auspuha za fabrički top 1 crvena Migavci od Givi Wingrack-a, nisam siguran da li oba leva ili su oba desna, ne osteceni: 2 crvene oba, pojedinacno 1,5 crvena Kaciga Nolan N62?!, velicina L, 5 crvenih Top Serdarevic, skinut sa gixera nekoriscen, koriscen oko 5000km na Africi, zvuk je ebitacan ... 11 crvenih, sa kacenjem i cevkom 13 crvenih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 21, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Preplanut i naplivan vracam se sa Jadrana da zateknem PP sanduce prazno. Dakle, zbog apsolutno nikakve popularnosti oglasa i moje zelje da se tih stvari otarasim evo novih cena. Ove cene ce da traju dok ih neko ne ispostuje ili dok se ja ne predosmislim: KTM - visoki blatobran sa kacenjem na 4 srafa: 25€ KTM -vile LC4 adventure sa osovinom za tocak: 290€ Givi Wingrack za africu rd07 sa nosacima za sva tri kofera: 80€ Bocni koferi Givi e360, prakticno novi, 4 kljuca, svaki otvara oba kofera: 190€ Eto, toliko od mene. U bescenje necu nista da dajem, mada, kako je krenulo, na kraju cu sve da ispoklanjam. Ponavljam, u zamenu primam: Gladijatora, male stitnike za kolena(zenske), kisno odelo zensko, naocare za kacigu, alu kofere kockaste, tank torbu - plasticni rezervoar, nosac za gps, GPS, aluminijumske stitnike za ruke...itd... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2032 Napisano Jul 28, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki broj telefona posto ga je ne videh u temi (ako ima izvinjavam se). Trebaju mi migavci za nosace, samo da utvrdimo jesu li ti tvoji levi ili desni ili mozda ima i levi i desni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...