Peki 1215 Napisano Jun 21, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moto prodavnica u Bul.Kralja Alekandra 326, na pola puta između Batutove i Cvetkove pijace Rade već tri meseca ali su nekako uvučeni s ulice tako da sam ih jedva primetio. Prodaju Kymco skutere ali imaju i nešto od prateće opreme. Od Guevare imaju Caberg kacige i Xena lockove i lance, od BSZ Company uzimaju IXS jakne... Ima još i letnjih rukavica, sprejeva za čišćenje i podmazivanje, pojaseva... Čovek i sam kaže, nije da padneš s nogu ali se trude, kupili su "školu" za sledeću sezonu. U svakom slučaju vredi svratiti i pogledati.... a što da ne i ohrabriti ljude da nastave posao i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je moj prijatelj kupio skuter, a inace, jedan od glavnih ljudi u toj prodavnici (predstavnistvu) je i clan na ovom forumu, odlican momak Prodavnica je 200-300 metara pre Cvetkove pijace kada se ide od Vukovog spomenika, u crvenim zgradama i nekih 10-15 metara od samog Bulevara, a ne bode oci prolaznicima jer je nekako u nivou ispod ulice pa im se izlog ne vidi bas najbolje, ali mi je svakako drago da imaju zelju da naprave dobar asortiman uz povoljne cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 21, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je moj prijatelj kupio skuter, a inace, jedan od glavnih ljudi u toj prodavnici (predstavnistvu) je i clan na ovom forumu, odlican momak Prodavnica je 200-300 metara pre Cvetkove pijace kada se ide od Vukovog spomenika, u crvenim zgradama i nekih 10-15 metara od samog Bulevara, a ne bode oci prolaznicima jer je nekako u nivou ispod ulice pa im se izlog ne vidi bas najbolje, ali mi je svakako drago da imaju zelju da naprave dobar asortiman uz povoljne cene. Pitao sam dečka u radnji za cene i on reče da su iste kao i u Guevari, jedino što možda s obzirom da su dosta robe povukli, kod njih još uvek nekih kaciga ima a u Guevari su prodate. Ja sam se fino ispricao sa jednim, onako korpulentnijim dečkom. Ako je on na forumu, drago mi je da je lik iz "naše priče" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako je tako nek` im je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se fino ispricao sa jednim, onako korpulentnijim dečkom. Ako je on na forumu, drago mi je da je lik iz "naše priče" Mislim da to nije Milos, on je smedj,mrsaviji i vozi zuti ER6-n, ali ne sumnjam da su i ostali u ekipi potpuno korektni. Pozeleo sam im srecu uzivo, a sada cu i ovde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jun 22, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Pekiiiii, dobar si decko za ove informacije!!! Divimo se veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pekiiiii, dobar si decko za ove informacije!!! Divimo se veceras... Seveda fantje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan korektni su a i postigao sam sa njima dogovor iz tri recenice,,,,,,preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...