Limenko 132 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan potreban klip i podizač ventila za QINGQI 150 klip 62mm motor tip 162FMJako neko ima ili broj prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je 011/3133134 ili 011/2129455. Nalazi se u Beogradu kod "Arene" i drži delove za Kinroada ali to je ista mašina kao tvoja. Nazovi ih, pogledaće da li ima, pa ti javljaju inače imam istu takvu mašinu i kodnjih sam uzeo dosta stvari. Inače isti je motor i na Hondi CG 125 1976 - 1991 godišta. Provereno tačno. Ja sam se lomatao da nađem za mog kineza adekvatne zamene pa mi je kolega Icatenej isto ovako pojasnio i završio sam posao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano April 5, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaju ovi gore, onda zovi Keeway servise i traži klip i klackalicu za Speed 150 ili Superlight 150. Sam klip ne bi odgovarao od Honde CG125 jer je za Hondu prečnika 58mm iako je sama konstrukcija motora identična. U krajnjem slučaju, ako nema u zemlji to što ti treba, ima na e-bayu i sličnim sajtovima koliko hoćeš, pa možeš da odradiš nabavku preko forumaša koji se time bave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi zovem ih pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1069 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovi kod arene ne rade, bar ne na istoj aderesi. Ja sam bio pre dve nedelje , lokal le prazan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Nisu u lokalu već dva ulaza pre u stanu. Rade iz stana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...