LUC1FER 4 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je kombinacija kaciga+rukavice i planu mi je nabavka pojasa ili lakseg oblika kornjace... Jaknu planiram za malo hladnije periode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam u gradu bez kacige i pojasa se ne penjem na motor a rukavice izbegavam cak i zimi da nosim jer mi strasno smetaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Grad: kaciga + rukavice + pojas + jakna (vrlo cesto i grejaci za kolena jer mi prijaju). Van grada: sve ovo osim grejaca ali zato + pantalone i cizme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ispod kilometar: Kaciga Vise od 1 km: Kaciga + jakna (eventualno +rukavice, meni prija voznja u rukavicama) Van grada:Kaciga+jakna+rukavice+pantalone+cizma (+pojas , da nisam izgubio u Rumuniji ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno nemam mrežastu jaknu, pa nosim ove obične.... i kuvam se. Počeo sam da razmišljam da li mi preti opasnost od toplotnog udara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 21, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno nemam mrežastu jaknu, pa nosim ove obične.... i kuvam se. Počeo sam da razmišljam da li mi preti opasnost od toplotnog udara.... Ma jok Cheh ne brini, netjesh doziveti toplotni udar [kad nisam ja u mojoj crnoj jakni :-X ] ali sigurno tjesh smrshati koju kilu svaki put kad izadjesh da vozish tako obuchen - kao sauna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti... ali moraću da nosim kilo dezodoransa u koferu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 21, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan videh juce lika na zlatnom fazer-u .. od opreme .. samo rukavice sa otvorenim prstima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok Cheh ne brini, netjesh doziveti toplotni udar [kad nisam ja u mojoj crnoj jakni :-X ] ali sigurno tjesh smrshati koju kilu svaki put kad izadjesh da vozish tako obuchen - kao sauna ;D A zato ja imam dobru liniju leti :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i jakna. Posto 90% voznje odlazi na auto-put i velike ulice jaknu stalno oblacim jer ima i protektore. Neki put je obucem i kad odem do blokova, ali na prvom semaforu zazzalim sto sam je poneo. Mada koristi za skidanje sala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga i jakna i rukavice kad je hladno, pojas i kaciga kad je toplo, patike za motor po potrebi, a pantalone nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i jakna, ali kad je baš vrućina- kaciga i pojas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Ja se tu nidje ne uklapam ;D Ni ja T do 25 stepeni Po gradu uvek kaciga + jakna + rukavice + pojas kornjaca + pantalone + cizme gradske pa kad dodjem na posao presvucem se. preko 25 stepen kaciga + jakna + rukavice + pojas kornjaca Van grada bez obiza na temeraturu sve kao i u gradu do 25 stepeni + podkapa i cizme idu vangradske Sad kad je ovako "hladno" dok vozim relativno prija, ali kad stanem vruce skroz ali jbg, nekako ne bi voleo da vidim odrane laktove ili dlanove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 21, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga-jakna-kornjaca-rukavice. Mada gradska voznja,mislim bas,bas gradska rijetko se desava,jer ipak je Trebinje maleno. Ceh ne boj se,kod mene je od kacige do cizama sve black,pa mi i nesmeta,mislim da se ne kuva nista manje ni onaj u svjetlijim nijansama,osim ako nije mes u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Do 30 stepeni, kaciga+jakna+rukavice. Preko 30 stepeni, kaciga+kornjaca(manja)+rukavice, mada i preko 30 ako idem na duzu voznju, obucem jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno nemam mrežastu jaknu, pa nosim ove obične.... i kuvam se. Počeo sam da razmišljam da li mi preti opasnost od toplotnog udara.... Ma jok Cheh ne brini, netjesh doziveti toplotni udar [kad nisam ja u mojoj crnoj jakni :-X ] ali sigurno tjesh smrshati koju kilu svaki put kad izadjesh da vozish tako obuchen - kao sauna ;D Znaci ja moram 2 jakne da nosim? :-D il da parkiram motor i u full opremi idem peske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 30 - Kaciga, kornjaca, pojas, rukavice, jakna. Ako se ide van grada dodaju se pantalone + dodatni supershield protektori. Preko 30, ono upeklo sunce itd... iskljucivo gradska voznja - Fastlane majca , kaciga, kornjaca, pojas, a ako su duze relacije i rukavice, ako je samo do prodavnice, itd,cak i bez rukavica... Ako se ide van grada, onda full oprema... Ja kad krenem sa Senjaka preko dana, pa kroz Kneza Milosha, pa skrenem kod klinickog, pa izbijem na Slaviju, pa ka trgu, prosecna brzina u Beogradskim guzvama 5km na sat! Vetra nigde! Temparatura u kacigi - 100c! Prosecna brzina smanjivanja obima glave - 1cm po predjenih 10km. Josh da imam jaknu, mislim da bi umro od dehidracije. Nisam siguran da je i to bash najzdravije. Pogotovo zbog koncentracije u voznji, kad se znojish ko njasvi na Beogradskim semaforima, postajesh nervozan i ishitren, i mozda je cak i opasnije po gradu voziti sa full opremom po vrucincinama... A de je tu josh i toplotni udar, napadi nesvestice, smanjena glava itd... Cu za neku bajk majcu, koja se drzi u frizideru, i koja je u stanju da duzhi vremenski period zadrzi nisku temparaturu!? To bi bila zesca fora! Ondak ladno leti moze i jakna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga,pojas i jakna sa protektorima(pisao vec da sam kupio Roleff) a posto imam torbu na rezervoaru,uvek mi se u trbi nalaze rukavice i ulozak za jaknu koji sam sada kada je ovakva vrucina,skinuo.U torbi ima jos svasta nesto ali nije to tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga UVEK, a jasu skinem kad je bas vrucina...Da imam jos nesto od opreme obukao bi i to...Iako vozim skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Jakna kaciga i lagane rukavice za grad smatrm dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka.... Oni koji me poznaju znaju da ne vozim bez jakne i šlema nikada... danas mi je skoro pozlilo, tako da odustajem od svojih principa i obećanja samom sebi... bar dok ne kupim lakšu jaknu. Jebeš ti vožnju, ako ću da se skucam zato što mi se manta. Ima l' ko mesh jaknu na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vremenskih uslova i namjere,odredišta....od ( samo ) kupaćih gaćica,pa do trkaćeg kombinezona sa " metar" karbona na sebi. Pored uobičajene opreme,na putovanje van grada ne sjedam na motor BEZ ČIZAMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka.. Jebeš ti vožnju, ako ću da se skucam zato što mi se manta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...