XSR 62 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedan od najlepsih automobila i odlicna fotografija,a gde je ovo snimljeno i cime ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih misheluk 99%,a u aparate se ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci auto Definitivno jedan od sledecih u mojoj garazi. Porsche Carrera 911 (997) Turbo i novi Audi A8 Lang. Bas kada sam prodavao Mercedesa S63AMG Lang, bio sam u pregovorima da u zamenu uzmem jedan bas ovakav kao sa slike ali na moju nesrecu nismo se dogovorili. Dao sam mu vrhunsku ponudu ali vlasnik Porschea je pored njega vec imao i limuzinu i dzip tako da mu nije bila potrebna jos jedna limuzina u voznom parku. Nudio sam mu moj S63AMG (koji je skuplji od Turba za 20.000-30.000eur) i da mu doplatim odmah 10.000eur. Perverzija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Jes' pervezija. Da, na miseluku, kad sam fotkao i mercedesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Koja perverzija od auta!!! A i slika je dobra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 7, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Xtra slike i predivan auto! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 8, 2013 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 29, 2013 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim poruke. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...