Lahmchicka 0 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Sarajevo Motocikl: MZ ETZ 251 de luxe, etz 251, tomos t12 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ime mi je Kemal i iz Sarajeva sam. Prijavio sam se na ovaj sajt jer izuzetno volim motocikle. Moje su srce davno osvojili MZ motori, imam 2, etz 251 i etz 251 de luxe bebe moje xD. U skorije vrijeme planiram da ih restauriram, potrebni su mi i neki dijelovi i nadam se da ću ovdje uspjet' nać' što tražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 3, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Kemale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 4, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 4, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...