Jump to content

Moto Zajednica

Abu Dhabi Desert Challenge 2011

Recommended Posts

• U prolazu, 46 postova

Ekipa zdravo

Evo godina je naokolo i opet je vreme, da se ode u pustinju... :-) Ovaj put kao suvozac u Range Roveru (abroj 218). Poslje quada i motora ovaj put malo ''laganija'' verzija - nadam se. Juce smo prosli tehnicki i papirologiju i danas je na redu prva super specialka. Pravi pakao pocinje sutra sa prvom pustinjsko etapom. Ovaj put nema ni Gabora a ni Mirana ali su zato opet tu braca Rusi sa Kamazima...

Od bikera sam juce video Marka Comu, Pala Ullevastera a mislim da je tu i Cirl Despres tako da ce bit zanimljivo...

Vise o samoj trci i ''live'' pracenje na www.abudhabidesertchallenge.com a poneka slika i na Facebook - u pod Spirit Of The desert Racing Team

Pozdrav svima iz toplog Dubaja

DaNe

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13031 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ekipa zdravo

Evo godina je naokolo i opet je vreme, da se ode u pustinju... :-) Ovaj put kao suvozac u Range Roveru (abroj 218). Poslje quada i motora ovaj put malo ''laganija'' verzija - nadam se. Juce smo prosli tehnicki i papirologiju i danas je na redu prva super specialka. Pravi pakao pocinje sutra sa prvom pustinjsko etapom. Ovaj put nema ni Gabora a ni Mirana ali su zato opet tu braca Rusi sa Kamazima...

Od bikera sam juce video Marka Comu, Pala Ullevastera a mislim da je tu i Cirl Despres tako da ce bit zanimljivo...

Vise o samoj trci i ''live'' pracenje na www.abudhabidesertchallenge.com a poneka slika i na Facebook - u pod Spirit Of The desert Racing Team

Pozdrav svima iz toplog Dubaja

DaNe

Auuu, pa ovo izaziva ozbiljnu zavist. Želim vam lep provod i mngo sreće!!

• U prolazu, 46 postova

Pozz Ekipa

Zavrsili na odlicnom 10 mestu ukupno medzu avtomobilima i treci u GCC poredku ... na kratko: vruce, pjescano i tezka trka. Malo tehnickih problema lai sve reseno uz dobru volju... Na motoru opet Marc Coma a Kamaz i onako nema konkurencije medzu kamionima...

Pozdrav iz Dubaja

DaNe

P.S. Slike na FB pod Spirit of the desert racing team

ciao

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja