wice 81 Napisano Jun 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @pablo zvuci zaista dobro,svidja mi se kako je planirano,lepo bi bilo da se drustvo okupi i da znamo da smo tu svi nasi...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da cu doci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan naravno da cu doci... Naravno da cesh doci! ps. ne zaboravi da ponesesh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 19, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da cu doci... Naravno da cesh doci! ps. ne zaboravi da ponesesh ;D uvijek je spreman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u BG-u do 15-15. Jula tako da bi bilo dobro da se do tada organizujemo vec. I takodje bi bilo dobro da ta neka livada bude odmah do asfaltiranog puta da bi mi sto nemamo Afrike mogli da pridjemo ko ljudi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 30. juna na more mozeli sta to kasnije! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi bikeri... Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 19, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi bikeri... Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA... :D Sad se oni mlađi pitaju šta mu je to ORA... Vidimo se, nego šta! I meni je malo krivo što je FG tako blizu, možda krenem izokola, čisto da se malo provozam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da se ovo virtualno druzenje malo konkretizuje i pretvori u fizicko.. Ako bude srece pa da preraste i u tradiciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jun 19, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan I takodje bi bilo dobro da ta neka livada bude odmah do asfaltiranog puta da bi mi sto nemamo Afrike mogli da pridjemo ko ljudi ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican termin ;D i jedva cekam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi bikeri... Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA... :D Sad se oni mlađi pitaju šta mu je to ORA... Vidimo se, nego šta! I meni je malo krivo što je FG tako blizu, možda krenem izokola, čisto da se malo provozam A nek se misle, ko im je kriv... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bio ali znam sta je ORA ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 20, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svoju zemlju srcem grade hej, haj, brigade hej, haj, ruke mlade..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako se nešto ne ispreči, a iskreno se nadam da neće , eto i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A potrudiću se da ubedim Kamikazu i Lalajka što , nadam se , neće biti teško Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste vi bikeri... Ja molim boga da vozim što više, a vi bi skup pravili ispred kuće. Bio sam na Letenci (Fruška Gora) na ORA... :D Sad se oni mlađi pitaju šta mu je to ORA... Vidimo se, nego šta! I meni je malo krivo što je FG tako blizu, možda krenem izokola, čisto da se malo provozam A nek se misle, ko im je kriv... ;D Dok se misle dobro je! Al` ako krenu da traze ocinstvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je definitivno sjajna. Svi vec dugo cekamo nacin da se sastanemo, upoznamo i druzimo na organizovan nacin. Jedino mi se cini da termin nije najsrecnije izabran jer tog vikenda se organizauju 2 velika moto skupa, u Uzicu i S.Sarajevu. Veliki broj BJB-ovaca ce biti na jednom od ova dva skupa. Cini mi se da je vikend iza, 7-8 juli bolje rjesenje. Jasno je da nema datuma koji odgovara svima, ali treba se potruditi da se odredi onaj koji ce prikupiti sto veci broj bajkera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je definitivno sjajna. Svi vec dugo cekamo nacin da se sastanemo, upoznamo i druzimo na organizovan nacin. Jedino mi se cini da termin nije najsrecnije izabran jer tog vikenda se organizauju 2 velika moto skupa, u Uzicu i S.Sarajevu. Veliki broj BJB-ovaca ce biti na jednom od ova dva skupa. Cini mi se da je vikend iza, 7-8 juli bolje rjesenje. Jasno je da nema datuma koji odgovara svima, ali treba se potruditi da se odredi onaj koji ce prikupiti sto veci broj bajkera. Slazem se sa tobom. Da li je moguce organizovati BJB okupljanje na nekom vec postojecem skupu? Ovako dosta ljudi sa foruma ide po skupovima, pa nece biti u mogucnosti da dodju. Mozda nije losa ideja da se okupljanje samo forumasa pomeri za septembar, kada sezona motoskupova bude gotova, a vremenske prilike jos uvek dozvljavaju kampovanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Kvarisa: Pre par nedelja je bila pokosena trava, ali ako na doticna livadane bude sredjena, uvek mozemo otici na glavnu livadu na letenci gde postoji i betonsko igraliste za kosarku. U opciji su znaci tri livade koje imaju dostahlada + veliki travnjak na kome se mogu organizovati sportske aktivnosti... Naravno, tu je i malo off-road-a posto pesacke stace postoje skoro izmedju svih livada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Koloko je ovo potencijalno mesto okupljanja daleko od Banje Vrdnik? Pitam jer u Vrdniku ima odlican lekoviti otvoreni bazen, pa ako bi neko da se brcka, da znamo koliko nam je daleko to zadovoljstvo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Relativno blizu vrdnika je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se dogovorimo , zar je bitno gde i kad će to biti , važno je da se nađemo i upoznamo i lepo provedemo. Što pre to bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jun 20, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako god okrenes, male su sanse da svima odgovara jedan termin. Videcemo da izvagamo koji je termin bolji, al sigurno je da ce se pogoditi sa nekim skupom. Zato i jeste ovo zamisljeno da pokriva Subotu popodne i Nedelju da bi svako mogao da dodje u nekom trenutku, mozda posle skupa ili na putu do skupa... Sto se tice uklapanja sa nekim skupom u smislu da se BJB okupljanje pravi u sklopu nekog postojeceg skupa, mislim da nije bas srecno resenje jer bismo onda bili optereceni svim onim negativnim stvarima koje klasicni moto skupovi donose (pucace, turiranje, preteranu guzvu itd.). Mislim, mozda i postoji neka lokacija nekog moto skupa koja bi mogla da ispuni sve preduslove da se i mi tu pridruzimo... Meni to deluje malo pogresno i ima neki prizvuk da ce biti i bezveze... Mi defitivno treba da istaknemo neko BJB obelezje na moto skupovima da bismo se tu upoznavali/okupljali, ali ovo okupljanje je drugacijeg karaktera. A za mesto bi bilo super da se pronadje nesto blizu vode, kakve su vrucine stigle definitivno bi nam znacilo svima mogucnost kupanja... Dakle, termini 30.jun - 1. jul i 7. jul - 8. jul su trenutno u opticaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, termini 30.jun - 1. jul i 7. jul - 8. jul su trenutno u opticaju. Meni je svejedno koji je datum ali 10 jula palim na more pa bi mi mozda bilo bolje da idem 30 juna.Ali kako vi odlucite ja cu se povinovati jer mi se bas ide . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...