lalajko 2021 Napisano Jun 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu, treba imati fudbal, pa da se baci partija, recimo HONDA : OSTALI, ili recimo ENDURO-EROVI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je super i ideja i organizacija, tu sam ako nesto treba. Samo bih zamolio admine da puste neki mail sa tacnim obavestenjem o mestu i datumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu, treba imati fudbal, pa da se baci partija, recimo HONDA : OSTALI, ili recimo ENDURO-EROVI. ENDURO - EROVI bi zahtevalo i revanš na nekom asfaltu, pošto smo mi enduraši u prednosti na livadi! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a posle okupljanja svi pravac Jasenovo kod nas na zurku, to vam je najblize koliko mi se cini a i bice najludje a samim tim i produzetak BJB skupa, ja bi dosao , ali jbg ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu, treba imati fudbal, pa da se baci partija, recimo HONDA : OSTALI, ili recimo ENDURO-EROVI. ENDURO - EROVI bi zahtevalo i revanš na nekom asfaltu, pošto smo mi enduraši u prednosti na livadi! ;D Aaaaa čekaj malo ...vi "njivari" ćete igrati u čizmama sa kramponima,a mi plastikaneri u patikama... a moglo bi se napraviti još timova... čupavi protiva ćelavih...šareni ( tetovirani ) protiv jednobojnih....bušni ( pirsing ) protiv "nevinih" :) ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu, treba imati fudbal, pa da se baci partija, recimo HONDA : OSTALI, ili recimo ENDURO-EROVI. ENDURO - EROVI bi zahtevalo i revanš na nekom asfaltu, pošto smo mi enduraši u prednosti na livadi! ;D Aaaaa čekaj malo ...vi "njivari" ćete igrati u čizmama sa kramponima,a mi plastikaneri u patikama... a moglo bi se napraviti još timova... čupavi protiva ćelavih...šareni ( tetovirani ) protiv jednobojnih....bušni ( pirsing ) protiv "nevinih" :) ..... e jesi lud...ali naci cemo jos koju disciplinu,nije u redu jer ti ovdje igras za dva tima, CELAVE i SARENE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu, treba imati fudbal, pa da se baci partija, recimo HONDA : OSTALI, ili recimo ENDURO-EROVI. ENDURO - EROVI bi zahtevalo i revanš na nekom asfaltu, pošto smo mi enduraši u prednosti na livadi! ;D Aaaaa čekaj malo ...vi "njivari" ćete igrati u čizmama sa kramponima,a mi plastikaneri u patikama... a moglo bi se napraviti još timova... čupavi protiva ćelavih...šareni ( tetovirani ) protiv jednobojnih....bušni ( pirsing ) protiv "nevinih" :) ..... e jesi lud...ali naci cemo jos koju disciplinu,nije u redu jer ti ovdje igras za dva tima, CELAVE i SARENE Ma izabraće mene u još neku "reprezentaciju"..ako budu igrali debeli ( Dexterra ćemo na gol,ima da ga uklopimo knap u stative,ni kliker ne bi mogli proturiti pored ) protiv mršavih .....pucači, turisti ( ovi što turiraju ) i palikuće ( ovi što pale gume ) protiv "gluvonijemih"..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan ...eto me u nedelju ranom zorom ako ne zalutam negde :-\ a sto se fudbalice tice "kvalifikovan" sam za vise timova (celavi,debeli...) pa ako stignem na vreme..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Endurasi = KOSTOLOMCI... ja obuvam krampone i kostobrane pa vi gledajte sta cete. Znaci definitivno cemo imati vise ljudi u nedelju... a da smo pravili rostilj i pasuljcinu u nedelju a da u subotu organizujemo nekakve voznjice i kupanje, svejedno ce nam u voznji prijati manja guzva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da se skupimo, sve je super, samo vas muske boli dupe ja 30. necu moci da se kupam, a hocu da se bucnem, al dobro prezivecu, u svakom slucaju se vidimo ;D Dovedite zene!!! Tooo helleno, ali ne svoje, slobodne ;D Drugo, ja odmah prijavljujem ekipu u malom fudbalu. Svi su ipod 1.70cm, ima da nagrabusite. 4+1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je nesto palo na pamet, ne bih da dramim ludilo ali moze od lepe zabave napraviti pakao. 100, 200 ili 500 motora na 1 mestu privlaci paznju! 10 nepozvanih R pucača iz okolnih mesta može da pokvari dobru zabavu i da pojede sav roštilj! ;D ...i da ode..... ;D Poslednje što želim je nekakav diskriminatorski odnos, ali je na kraju krajeva ovo BJB skup a ne moto fest Vojvodina. Ynači, možda bi trebalo da se na trenutak razmisli šta raditi ako se ovakva situacija desi. (Mene je porazila činjenica da su dok smo stalali na mestu nesreće našeg Andreja, pored 10 putA PROŠLA 2 lika na R ovima i razvaljivala od turaže, mislići u svojim BOLESNIM mozgovima da smo se skupili onako iz zabave.....Kad se setim Indjije i ostalih skupova , uvek tu ima makar 10 posto momaka koji se odvale od droge i alkohola). Glupo je poredjenje al i dalje ima budala na motorima ;D ??? :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan A da dodjemo onda autobusom? Stavimo svi kacige na glave i u bus ??? ;D A mozemo i one portikle, da budu ljudi sigurni da smo bajkeri ;D Dobro si se setio, ali mislim da nam se nece pridruziti ako ne budemo obracali paznju na njih (ko kad te napadne medved, padnes na zemlju i pravis se mrtav ;D )... Nije lepo, al bolje da mi iskuliramo njih nego da oni smore nas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan toga se ne bojim, suvise su to krivudavi putevi za tu felu. A sta kazete na mech moderatori vs raja , malo da im pokazemo cenzuru ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan toga se ne bojim, suvise su to krivudavi putevi za tu felu. A sta kazete na mech moderatori vs raja , malo da im pokazemo cenzuru ;D O Ponesite patike vi koji dolazite u cizmama, da vam poraz bude laksi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 25, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan OK, sad znamo kad i gde. Znamo da ce biti i sporta (ja biram sport - gledanje onih koji jure za loptom). Sad jos samo da kazete sta treba da se ponese, hrana+pice ili kinta PS imam i ja 3 kofera nosivosti: "koliko stane u njih a da mogu da se nekako nateraju da se zatvore" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan OK, sad znamo kad i gde. Znamo da ce biti i sporta (ja biram sport - gledanje onih koji jure za loptom). Sad jos samo da kazete sta treba da se ponese, hrana+pice ili kinta PS imam i ja 3 kofera nosivosti: "koliko stane u njih a da mogu da se nekako nateraju da se zatvore" bravo quassar, pridruzicu ti se. Mozemo i da spremimo navijacke pesmice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da se samo taj prvi ručak organizuje vako u napred a da se za ostalo dogovaramo na licu mesta pa se ode lepo u nabavku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to da se samo taj prvi ručak organizuje vako u napred a da se za ostalo dogovaramo na licu mesta pa se ode lepo u nabavku. ajd sad tacno vreme dolaska tj kad pocinje okupljanje i na vencu kad se ide od Rume gde skrenuti levi ili desno? Da se ne jurimo po sumama i gorama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonja 1 Napisano Jun 25, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Svraticu i ja pa ako treba nesto javite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan OK, sad znamo kad i gde. Ja neznam. Nisam sada redovno na forumu pa ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,7/8 jul ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 26, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,7/8 jul ;D Nemoj da pravis guzvu i ovako se ne zna ko pije a ko placa... Napravicemo neka logicna nalazista, tipa u BG, pa u Rumi, pa na Vencu, a naravno ko ide sa zapada, mozemo se naci i u Sremskoj Mitrovici. Moja je ideja da se sve te grupe ondak konacno sretnu na vencu pa da peglamo zajedno to parce puta. Ko se zagubi ili zakasni, razmenicemo telefone pa cemo se lako napecati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 26, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan stvarno se ne zna ni ko pije ni ko placa jer moze neko od admina da da konacni sud o mestu i vremenu desavanja ove manifestacije, organizovanim polascima, potrebstinama koje nam tamo trebaju itdddd.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan ok, majstorce, 30/1 ;D to su ta dva datuma samo jos neko da kaze da li 1 ili 2 i ako bi moglo danas da se zna . Spremaj ti kotlici. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 26, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo neka logicna nalazista, tipa u BG, pa u Rumi, pa na Vencu, a naravno ko ide sa zapada, mozemo se naci i u Sremskoj Mitrovici. Moja je ideja da se sve te grupe ondak konacno sretnu na vencu pa da peglamo zajedno to parce puta. Ko se zagubi ili zakasni, razmenicemo telefone pa cemo se lako napecati. A ko ide sa jugo-istocne strane, mm? Gde mi da se nalazimo i sa kim? Mozda najbolje da vas sacekam(mo) u Indjiji pa svi skupa na Venac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...