Don_Jefta 197 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sto kazes o voznim karakteristikama si verovatno u pravu, ali ja sam amater pa mi verovatno nece ni biti bitno, ne bih ni osetio razliku, video sam klipove na youtubu da moze da ide i to bas, a sada kakav je sto se tice upravljivosti to cu tek saznati. Verovatno je MNOGO bolje u odnosu na ovo sto sada vozim (ne zalim se na kineze, to su odlicni motori za male pare ) Sto se tice prtljaga i putovanja u dvoje, to su upravo to kratki izleti, sa mozda koferom pozadi i sta moze da stane u ranac (dobro je sto mi devojka ima 50kg pa mu to dodje kao jos jedna torba ) Putavanja solo bi vec mozda i bila duza, svakako ture po Srbiji, mozda zajednicke voznje sa ljudima sa foruma... Aaa to kada dodje do prvih km ima samo da se mazimo i pazimo, samo da me devojka ne ostavi zbog prevelike ljubavi (PREMA MOTORU) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri modela su dobra. A ja bih, postupio po onoj narodnoj " Ako neznaš šta je dobro kupi skupo" što bi se u ovom slučaju moglo reći kupi najskuplji motor, od ova tri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Heheheheh tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...