Dule 0 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Samo zelim da kupim dobro ulje, originalno i to po knjizi za moj motor bi trebalo da bude 10W-40. Sipao sam IPONE i nisam bas odusevljen, menjac mi je cudan posle 1.500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan mogu ti ponuditi motorex top spid sinteticko10/40 i neceti menjac biti cudan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja u moju HONDU 600RR sipam Castrol R4 superbike 10w50 i nemam sta da mu zamerim. Cena je oko 1200 din. i filter 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo zelim da kupim dobro ulje, originalno i to po knjizi za moj motor bi trebalo da bude 10W-40. Sipao sam IPONE i nisam bas odusevljen, menjac mi je cudan posle 1.500 km ja sipam Ipone sintetiku kao ti 10 40 i ulje je perfektno po meni. Menjac mi radi odlicno. Ne puca kad ubacujes u drugu... a i cena je 800 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nemam lose misljenje i o MOTUL-u V300 cometition. A nije mi jasno kakav problem sa menjacem preciziraj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj Hondi je Motul 5100 i nemam nikakvih problema. Menjač radi mekano i sa blagim kliktanjem, što je i normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Kada se zagreje, tada mi je bucan i prva i druga i nadalje se ne cuje, ni klik, nista. Cak cimne kad ubacujem u 1. Za razliku od MOTUL-a lepse polazim, nema udara i lakse doziram kvacilo kad je potrebno. Kada ulje jos nije toliko vruce. Po servisnoj knjizi, CBR trosi ulje HONDA 10W40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...