Pablo 1851 Napisano April 11, 2005 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Komentari u vezi sa èlankom o Kawasakiju KLE 500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 11, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Napokon review koji sam trazio... Odlicno Dirty brother, al sam ja ovako nesretan i alav ocekivao mal'ko opsirniji clanak sa slatkim detaljima... Ocena 8 :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 11, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Neki poseban komentar nije potreban , Dirty je odlicno predstavio taj motor :kul: . KLE 500 spada u BEST BUY kategoriju, prosle godine kad sam kupovao motor KLE je usao u uzi izbor, ali je na kraju ipak pobedila moja ljubav prema cruiserima :roll: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 12, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Detalje cu ti Deki ispricati uzivo kada budes dosao na kafu kod mene :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 13, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U tem sluèaju 9+ na veresiju... :sesirko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 13, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan U tem sluèaju 9+ na veresiju... :sesirko: HVala brate , dogovoreno :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imamga kupio sam ga novog ove godine motor je ekstra za gracku voznju , nikakav problem nisam imao sa njim dobar je i za putovanje meni jedino sediste je malo usko al navikosamse. preporucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...