ZZ 424 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan ...ako ikad budeš navraćao u ovaj kraj, svrati na kavu i rakiju, da se upoznamo kad sam ti već krstio ljubimca... Ih, kako da prođem a da se ne javim kumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala , samo pici:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, pošto je meni kastomiziranje u krvi a motori su mi kao lego kockice evo novog izgleda Apsajd-daun guvernal i podig'o sam far na gornji trokut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Avgust 19, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan uf,uf,uf gledam i ne mogu da se nadivim lepoti Customizejshn i personalizejsn je mama ! Keep up the good work Preraste ovo iz zimske igrarije u proces koji ce da trajeee.....na radost nas forumdzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 2, 2013 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju je ovako ispao, stavio sam mu BMW-ovu masku, i sad mu dođe nešto što sam i zamišljao, kao legal drag race bike, male naginje i prema cafe raceru...i tako...dosta je bilo..za sad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Unikat! Lepo si ti to sredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7909 Napisano Septembar 30, 2014 Drug član, 3255 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa slikama? Jel samo ja ne mogu da otvorim ili i vi imate problem? Inače, hteo sam da pokažem drugaru ovu temu, jedna od najboljih prerada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...