Gazda JANKO 3 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc gospodo,kupio sam veci volan za mog Suzukija Intrudera M800,odlicno. Medjutim sad mi trebaju sajle i crevo za ulje za prednju kocnicu koji si za 15 cm duzi. gde to nabaviti tj.kupiti ali da se to ne pravi vec fabricko ? Pomagajte drugovi dolazi lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam isto to radio sto i ti sada i kod " Boban sajle " sam sve resio. Cak je i crevo za kocnicu ojacano - pancirno. Veruj mi, vrlo profesionalno i kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gazda JANKO 3 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki M 800 Z - Intruder "custom" Prijavi odgovor kao problematičan hvala,video sam njegov sajt,obecava. Na kom motoru si menjao guvernal,jel na nekom kruzeru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan postavi neku sliku da vidimo kako izgleda. ja planiram da menjam na mom Intruderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...