kimikongo 27 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam uzeo Suzuki gsx 600 srad a ne znam nikoga ko je vozio taj model. 2000 je godiste,presao 26700km,masina mu deluje zdravo i prilicno opasno ide. Nisam imao svoj motor ali sam pre njega vozio Kawasaki zzr 1100 i hondu cbr 900 rr i on mi deluje prilicno brz posle takvih masina Motor je stajao godinu i po dana i treba da mu se uradi kompletan servis,lanac i lancanici i malo estetike bi mu dobro doslo. Jel ima neko iskustvo sa ovim modelom? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna odakle je motor i koje boje???Inace shto se tice motora,imao sam ga jednu sezonu i bukvalno nikakvih problema nisam imao,samo sedi i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimikongo 27 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bio u Beogradu,tacnije u mokrom lug. Uzeo sam ga od lika koji ga je uzeo u kompenzaciji za neke pare,lik ne seda ni na skuter i motor mu je stajao godinu i po dana bukvalno,ja sam ga prvi provozao pre neki dan,doneli mu samo nov akumulator s tim sto ga je on palio s vremena na vreme. Upalio je kao metak ali treba mu sredjivanja dosta. Plavo beli je,s tim sto mu fale nalepnice sa strane,nema vizir i tako neke stvarcice. Jel mozda znas motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordan suzuki 0 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Srada vec godinu ipo dana, srad mi je 2000 godiste.... Platio sam ga 2200 evra.... Uvezen je iz Italije... Za motor imam samo reci hvale, presao sam s njim nekih 60000 kilometara i nemam reci.... Pre kupovine motora savetovao sam se sa raznim bajkerima koji su i sami vlasnici srada od 600ccm, i ni od koga nisam cuo ni jednu losu rec o tom motoru..... Vecina majstora mi prica da ako je motor u pametnim rukama prelazi i do 120000 km... Tako da, redovno ga odrzavaj i uzivaj u voznj i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...