snk908 1 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Javljam se u nadi da neko ima informaciju vezanu za moj motor. U subotu uvece 26.03.2011.god od 19c do 23c mi je ukraden motor na zelenom vencu - kod terazijskog tunela. Stajao je u ulici Kraljice Natalije (ranije Narodnog Fronta), na samom pocetku, preko puta pijace. U pitanju je Suzuki gsx-r 1000 2008godiste. Kombinacija je zlatno crna i to u originalu, koliko ja znam ima samo jos jedan takav u gradu. Moj ima yoshimuru niklovanu, koja se jako cuje i puca, vrlo karekteristicno. Jos imam i karekteristican xenon, vuce na ljubicastu. Ima americke tablice BL 3291, mada su sada mozda neke druge:( Ako neko ima neku informaciju, bio bih beskrajno zahvalan. Za pronadjen motor moze da se ocekuje nagarada!!! Hvala u napred Nikola 063/788-3-222 P.S. ispod su slike njega... Na nekim slikama ima dva auspuha, sada ima samo jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Puuuu bas budjavo.... Nadam se da ce ti Beogradjani pomoci Obraticu i ja paznju ako se ovde pojavi. Nije neobicno da oni poskidaju plastike i auspuhe da ne moze da se pozna po izgledu, mozda bi trebao da napises broj sasije ako znas to je jedino pouzdano Mada nisam siguran dal to treba da se pise na forumu, nek se javi neko ko je vise upucen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ruke im se osušile lopovske... gledacu kad sam po gradu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam to za delove, nadam se da ne... Hvala svima na podrsci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 28, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan probaj mozda nekog od carenika da pitash da li je bilo prelaza ili tranzita sa k8 com. Ako ga ne nadjesh za par dana ja bi gledao bugarske oglase ili sl. U svakom slucaju gledacemo da pomognemo , srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Javljam se u nadi da neko ima informaciju vezanu za moj motor. U subotu uvece 26.03.2011.god od 19c do 23c mi je ukraden motor na zelenom vencu - kod terazijskog tunela. Stajao je u ulici Kraljice Natalije (ranije Narodnog Fronta), na samom pocetku, preko puta pijace. U pitanju je Suzuki gsx-r 1000 2008godiste. Kombinacija je zlatno crna i to u originalu, koliko ja znam ima samo jos jedan takav u gradu. Moj ima yoshimuru niklovanu, koja se jako cuje i puca, vrlo karekteristicno. Jos imam i karekteristican xenon, vuce na ljubicastu. Ima americke tablice BL 3291, mada su sada mozda neke druge:( Ako neko ima neku informaciju, bio bih beskrajno zahvalan. Za pronadjen motor moze da se ocekuje nagarada!!! Hvala u napred Nikola 063/788-3-222 P.S. ispod su slike njega... Na nekim slikama ima dva auspuha, sada ima samo jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 28, 2011 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan javljam ako se pojavi u Subotici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cesto sam u gradu ima da zveram unaokolo svaki dan....jel bio obezbedjen necim ili>?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ponovo, nije bio vezan ni obezbedjen:( Nazalost se uci na greskama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo top ili i grane Yoshimura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo slip on, ali ide bez donjeg lonca... znaci iz 4 u 1... Jel si ga video, ili...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Obraticemo paznju.. seme im se zatrlo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zatrlo da, ali korov je to. Mozda bi trebali nesto nauciti od Irana po tom pitanju, pa da ga vidim kako ce sa protezama da ukrade sledeci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Mart 31, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo slip on, ali ide bez donjeg lonca... znaci iz 4 u 1... Jel si ga video, ili...?? Ne, auspuh a pogotovu sa celim granama je trazenija roba(2000 kosta novo) pa ako se pojavi moglo bi da se poprati posto je vec verovatno u delovima, ali nadajmo se da nije.. Ova slika gde imas 2 topa jel je od ranije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo slip on, ali ide bez donjeg lonca... znaci iz 4 u 1... Jel si ga video, ili...?? Ne, auspuh a pogotovu sa celim granama je trazenija roba(2000 kosta novo) pa ako se pojavi moglo bi da se poprati posto je vec verovatno u delovima, ali nadajmo se da nije.. Ova slika gde imas 2 topa jel je od ranije? Da, njih sam skinuo, kad mi je uzet, imao je samo yoshuimuru, sa desne strane, kao na ostalim slikama... Nisam se setio da potrazim oglase za auspuh, to cu sad, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan U, bas bedak, mislio sam da se to ne desava. Praticemo po gradu. Da li neko moze da mi kaze kako je moguce da su ga upalili...zakljucan volan, kodirani kljuc....ja imam R1 i nije mi palo na pamet da neko moze da ga mazne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U, bas bedak, mislio sam da se to ne desava. Praticemo po gradu. Da li neko moze da mi kaze kako je moguce da su ga upalili...zakljucan volan, kodirani kljuc....ja imam R1 i nije mi palo na pamet da neko moze da ga mazne! ne mora da znači da su ga upalili.. ubacili u kombi i paljba... zato je alarm i lanac obavezan deo zaštite ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 3, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Za 35 sekundi kako da ga nije ni bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih hteo da te pitam da li je motor legalan? Odnosno da li imas papire za njega? Nemoj pogresno da me razumes Hocu da ti pomognem ali moras jos detalja da nam kazes da bi znali gde da trazimo Nadam se da me razumes. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je legalno, svi papiri u redu i čisti:) Sve je prijavljeno u policiji, ne znam više šta da radim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Javljam se u nadi da neko ima informaciju vezanu za moj motor. U subotu uvece 26.03.2011.god od 19c do 23c mi je ukraden motor na zelenom vencu - kod terazijskog tunela. Stajao je u ulici Kraljice Natalije (ranije Narodnog Fronta), na samom pocetku, preko puta pijace. U pitanju je Suzuki gsx-r 1000 2008godiste. Kombinacija je zlatno crna i to u originalu, koliko ja znam ima samo jos jedan takav u gradu. Moj ima yoshimuru niklovanu, koja se jako cuje i puca, vrlo karekteristicno. Jos imam i karekteristican xenon, vuce na ljubicastu. Ima americke tablice BL 3291, mada su sada mozda neke druge:( Ako neko ima neku informaciju, bio bih beskrajno zahvalan. Za pronadjen motor moze da se ocekuje nagarada!!! Hvala u napred Nikola 063/788-3-222 P.S. ispod su slike njega... Na nekim slikama ima dva auspuha, sada ima samo jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaki 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pa vrati se na mesto zlocina i vidi neku firmu u okolini koja ima video nadzor, pa pogedaj dok nije kasno. obicno cuvaju snimke preko mesec dana. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 8, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok i ako vidi kako je ukraden neće znati gde je sada, najbolji način je da angažuje bioenergetičara da ga traži viskom po mapi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snk908 1 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok i ako vidi kako je ukraden neće znati gde je sada, najbolji način je da angažuje bioenergetičara da ga traži viskom po mapi. Ma ja sam u fazonu i to da probam, cak bih i platio da mi ga vrate, poludeo sam bez motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...