miha27 7 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi, sinoc mi je uleteo ekser i probusio unutrasnju gumu na speedu, vulkanizer nije mogao da je zakrpi. Zanima me da li neko zna gde mogu da nabavim novu gumu i da li vaze iste dimenzije kao na spoljnoj gumi ( 3.25 / 70 / 18 ). Hvala PS: Na buvljak ne mogu da idem sutra jer ne radi . PPS: Ako nije dobro mesto za temu premestite je, ja sam gledao forum ali bolje nisam nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan I Trayalove i Savine prodavnice imaju tu gumu. Drugi put postavi pitanje u temi za Speed-a, pre ces dobiti odgovor. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha27 7 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan I Trayalove i Savine prodavnice imaju tu gumu. Drugi put postavi pitanje u temi za Speed-a, pre ces dobiti odgovor. Pozdrav. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.internet-prodaja-guma.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...