CIZMA 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan -------------------------------------------------------------------------------- Postovani prijatelji,braco, sestre po tockovima i komsije... ...sa velikim zadovoljstvom zelim da vasu cenjenu zajednicu pozovem da 23.06 u 10h ispred Skupstine Srbije vasim prisustvom date svoj doprinos u nasem pokusaju da napravimo najvecu bajkersku kolonu koju je Beograd ikada video.Nas plan je da sa sto vecem broju motorista krenemo u realizaciju naseg projekta nazvanog "put oko Sveta" 10h skup ispred Skupstine 10.30h pokret 11.15h Indjija 11.30h Beska nastavljamo starim putem 12.00h Novi Sad 13.00h Subotica 14.00h susret sa bajkeristima iz Madjarske na granici NAPOMENA:Po napustanju Beograda niko nije duzan da nastavi po nasem planu,a mozete nam se i prikljuciti negde uz put. Skup ispred Skupstine bice obezbedjen od strane MUP,kao i kretanje kolone u toku celog puta.Sve o nasem projektu naci ce te na www.putokosveta.com Uz napomenu da ce mo biti mnogo srecniji u Vasem prisustvu i uz molbu da obavestite sve koje ja nisam,zelim da vas pozdravim i nadam se,vidim na skupu.Pokazimo svima koliko nas ima. sa postovanjem Milivoje Melentijevic SERBIAN WORLD TEAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 16, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da se vidimo pa posle u Inđiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 16, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene tamo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako dobijem slobodan dan eto i mene isao bih do granice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jun 16, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci,to je duh.Hajde da svima pokazemo koliko nas je.Napravimo dobru pricu u ime svih nas koji su tu i u ime onih koji nazalost nisu sa nama.Zelimo da pricu ispred Skupstine prepricavamo svima koje sretnemo na nasem putu i da im porucimo da Srbiji postoji jako srce bajkera koje zivi za slobodu i zivit bez limita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi dosao al me malo sram motora... A i ne bih mogao da idem dalje od BGa! Treba da te je sram ove recenice a ne motora!!! sve i da je naj gori na svetu ti posto bolji nemas tebi je naj bolji na svetu a vozi se i do zgrade politike pa si ucinio pavu stvar makar sebi!!! > PS: izvinte za mali off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav sram bre sta ti je, pali makinu i dolazi i povedi jos dva tri druga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jun 18, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi dosao al me malo sram motora... A i ne bih mogao da idem dalje od BGa! eeee... da covek ne poveruje! Sta da kazem osim treba da te sram sto si rekao da te je sram:) PALI MASINU I DOLAZI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 18, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dolazim 95% pa sa vama do Indjije na skup U svakom slucaju, srecan put sa sto manje kvarova, dobar provod i mnogo lepih avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Mlose prijatelju dobro si ti nama dosao i na rolerima a kamoli na motoru.Slazem se sa svim ostalim "pali makinu i dolazi i povedi jos par drugara". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ulazite u NS ili samo prolazite autoputem? Ja bih se prikljucio. -------------------------------------------------------------------------------- 10h skup ispred Skupstine 10.30h pokret 11.15h Indjija 11.30h Beska nastavljamo starim putem 12.00h Novi Sad 13.00h Subotica 14.00h susret sa bajkeristima iz Madjarske na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 18, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Au sad ste me dotakli VOLIM VAS LJUDI Volim ja svoj motor al eto, danas stojim kod Londona(kazino ili sta vec u BGu) i dva lika na novom coperu mi se smeju jer mi menjac baguje pa ne mogu ler da "ubodem". Kazu, zasto ga prebacujes u ler? Pa indijanci sa slemovima, zato sto ne valja da bude na kvacilu! Inace dolazim i dovescu drugare Sorry za off! Mozes i drugarice necemo da se naljutimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 0 Napisano Jun 18, 2007 U prolazu, 45 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ulazite u NS ili samo prolazite autoputem? Ja bih se prikljucio. nisam siguran 100% mislim da ulazimo u NS hvala svima koji na bilo koji nacin podrzavate ovu akciju i planirate da nas ispratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ne bilo ti tesko, saznaj. Cisto da ne blejim na pogresnom mestu Ulazite u NS ili samo prolazite autoputem? Ja bih se prikljucio. nisam siguran 100% mislim da ulazimo u NS hvala svima koji na bilo koji nacin podrzavate ovu akciju i planirate da nas ispratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 45 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan starim putem ulazimo u Novi Sad /Sremski Karlovci,Petrovaradin/,vozimo kroz NS potom izlazimo na autoput za Suboticu ocekujemo da u NS stignemo oko 12:30h moj tel.063/82 999 30 zovi da znas gde smo poz i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo nas par ispred skupstine, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ispred Skupstine u 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo nas par ispred skupstine, vidimo se REDOvRAjaNE par je dva, a nas ima bar quattro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 22, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim ispred skupstine sigurno, samo da vidim da li cu ici i dokle sa kolonom... Mozda samo do indjije, a mozda svratim u indjiju u povratku... Ostaje da se razmotrii koliko imam vremena (love :'() na raspolaganju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 23, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim ispred skupstine sigurno, samo da vidim da li cu ici i dokle sa kolonom... Mozda samo do indjije, a mozda svratim u indjiju u povratku... Ostaje da se razmotrii koliko imam vremena (love :'() na raspolaganju Vazno je da svi krenu a posle bi trebalo da se vidi ko nema "vremena" :'( pa da mu se malo pripomogne sa nekoliko litra...Svako po litar i mozes preci mnoogo kilometra, to je za nekoga sitnica a vec za nekog mnogo u tom trenutku. Bitno je da se ovde pomazemo i da nas ima sto vise.... eto ja nemam motor pa nemam mogucnosti ni da idem... Eto dobra ideja je da svakog meseca skupljamo prilog.... Nas ima registrovanih 1450, nek je pola aktivno, znaci 725 x 3e mesecno = 2175e i neko moze da kupi motor... E sad se stvara problem kako bi izvlacili dobitnika ali i to se moze resiti.... mali off, izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci morednoj tehnologiji zvanoj LIVE-WEB-CAM (http://www.informatika.com/bg-live/index.htm), pravovremenim informacijama nostalgicnih gastabajtera (Shvaba), umesnosti u baratanju kompjuterima (Shvaba), svetski poznatoj nashoj domisljatosti (Shvaba), dokonosti na radnome mestu (Duke_bgd) i mnogim drugim faktorima.... Ko nije bio (izdao je - a ko izda...) na ispracaju nasih svetskih putnika ima priliku da vidi par kadrova... Bilo bi vishe da se neki manijak nije umesao i poceo da nam vrti kameru (josh jedna nasha svetski poznata osobina - cackamo gde ne treba)... Srecan Vam (namerno pisem veliko V zasluzujete) put, momci i devojko. Dobre vetrove, ravne puteve i gostoljubive domacine da Vam stara Fortuna nanese. A hoce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jun 23, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci morednoj tehnologiji zvanoj LIVE-WEB-CAM (http://www.informatika.com/bg-live/index.htm), pravovremenim informacijama nostalgicnih gastabajtera (Shvaba), umesnosti u baratanju kompjuterima (Shvaba), svetski poznatoj nashoj domisljatosti (Shvaba), dokonosti na radnome mestu (Duke_bgd) i mnogim drugim faktorima.... Ko nije bio (izdao je - a ko izda...) na ispracaju nasih svetskih putnika ima priliku da vidi par kadrova... Bilo bi vishe da se neki manijak nije umesao i poceo da nam vrti kameru (josh jedna nasha svetski poznata osobina - cackamo gde ne treba)... Srecan Vam (namerno pisem veliko V zasluzujete) put, momci i devojko. Dobre vetrove, ravne puteve i gostoljubive domacine da Vam stara Fortuna nanese. A hoce! evo i ja da se pridruzim chestitkama i vidimo se (beograde za sedam dana) Momci i Devojko za3-4 nedelje u USA :) Hvala vam unapred sto cinite ovo za zemlju nasu srbiju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost povorka je bila loše organizovana. Nije bilo milicije na začelju kolone ni saobraćajaca koji bi zaustavljali saobraćaj u poprečnim ulicama uz put, tako da dok smo ja i ndurac izasli na Gazelu nikog nije bilo na vidiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost povorka je bila loše organizovana. Nije bilo milicije na začelju kolone ni saobraćajaca koji bi zaustavljali saobraćaj u poprečnim ulicama uz put, tako da dok smo ja i ndurac izasli na Gazelu nikog nije bilo na vidiku... ...mozda nismo trebali da vozimo celom Kneza Milosa na zadnjem ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...