zec 263 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sajlu kvacila na istom modelu motora kod Bobana. Radi. Takodje su uradili jednu rezervnu da imam. Kvalitet ne umem da procenim, ali je sajla zardjala na delu koji se kaci na onu malu polugu sa desne strane. http://forum.bjbiker...-sa-prvu-pomoc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Boban ili Gradimir sto se cene i kvaliteta tice,sta mislite?ovih dana treba da odem da uradim sajlu kvacila za cb 500 pa se dvoumim Samo originalna sajla sa kojom ces biti miran sledecih nekoliko godina. Sve ove domace budzevine... pa moze, ali da imas rezervnu UVEK sa sobom. Mislim da je cena originalne sajle za tvoj motor reda 15-20e sto nije puno za mirnu glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ta originalna sajla bolja i kvalitetnija, ali ja ovu kupim za 300din (ili manje ne secam se tacno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvoro 0 Napisano Jun 18, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, znam da je ova tema stara par godina, al ima li neko info da li neko od njih i dalje radi ili ima neko novi ko bi mogao da mi namesti sajlu za kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 21, 2020 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Sinisa u Ruzveltovoj, preko puta Zire radi i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvoro 0 Napisano Jun 23, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, na odgovoru, danas sam bio kod njega, sredio je sajlu za manje od pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1244 Napisano Jun 25, 2020 Vinyl rider, 819 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jedan savet, primite ili ne : sajle od kvacila savrseno pasu od kvacila za Tomu Vinkovic (vinogradarski traktor) sajla je jaka neverovatno. Zadrzite buzir od vaseg motora i samo novu sajlu provucite, svaka koju sam tako zamenio traju i dalje, ni jedna jedina feler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...