Guest Borko_smorko Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je neko napisao. Motku gomnjivu pa da ga bijes dok se ne usere, a posle sto se usrao. Sta bre misle ti roditelji? Zapitam se ponekada da li razmisljaju o zivotima svoje dece. Ja imam brata od 18 godina i posle nemilih dogadjaja ovih dana cijem utisku ni sada ne mogu da se otrgnem, nasadaio sam ga pred ovaj komp i dok nije procitao celju crnu hroniku sa sve slikama i utiscima nisam ga pustio da ustane. Malo je cutao, malo citao, malo razmisljao. E pa to bi i drzava trebala da uvede. Pre polaganja za da svako bude obavezan da pogleda jedno tri sata motociklistickih nesreca sa najtragicnijim prizorima. Nase drustvo je zrelo za jednu temeljnu reformu propisa i pravila. Sve je blizi dan kada ce i policija i bajkeri biti primorani da udruze snage i sprovedu zajednicke akcije kako bi se smirile usijane glave. Kad sam video kako ljudi u Barceloni voze motore nisam mogao da verujem. Sve po propisu, postuju se ogranicenja, opremu ama bas svi nose, niko ne jurca. More treba uvesti kaznene poene sa mogucstvom gubitka dozvole, a ako to nije dovoljno onda i oduzimanje motora. A kome ni to ne pomogne okopavao bi mi krompir u padinjaku jednu sezonu pa bi se valjda smirio. Nas Srbe izgleda samo drakonske kazne mogu da nauce pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Dakle...kad bi glupost bolela neki od nas bi urlali po ceo dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Dakle...kad bi glupost bolela neki od nas bi urlali po ceo dan.... :D :D :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Dakle...kad bi glupost bolela neki od nas bi urlali po ceo dan.... :D :D :D :D :D :D :D :D Sto jes jes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2843 Napisano Jun 17, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Sta mislis kakve ce jos zabrane da im smisle ?! Ako im zene dozvole... Srecom imam dvojicu , pa njih teram da voze skuter sa kacigom, biciklove sa OBE ruke na kormanu, branim da trce niz stepenice, jedu hladan sladoled...Fali mi ideja, moram potraziti u raspravama. A Rossijev, Pedrosin i tate ostalih sto jurcaju da su neseg misljenja , sad bi mirnije spavali. Pustali ih da voze preko 60 i sad im je k.... kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Dakle...kad bi glupost bolela neki od nas bi urlali po ceo dan.... Bas tako..moze se i reci NO COMMENT.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jun 17, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Dakle...kad bi glupost bolela neki od nas bi urlali po ceo dan.... Postoji jedna poslovica koja kaze:"Covjeku ne traba nista objasnjavati. Pametnom ne treba a Budali Ne Vredi!!!!!!" P.S. Mislim da je ovdje bilo"elemenata" vrijedjanja na Vjerskoj osnovi sto je cicni mi se bilo zabranjeno na forumu(bar dok je imao stari Look ) P.P.S. Nisam Jehovin Svjedok! Nisam cak ni bio rodjen u to vrijeme! !!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Klinac 17 godina dobio od oca R6... Pa tog oca treba pod hitno u ludnicu, a klinca kastrirati da slučajno ne prenese svoje glupe gene budućoj generaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce ovo otici predaleko. Admini zakljucajte ovu temu i pedala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zasto lepo ne napravite sebi dete pa mu branite do mile volje sta god hocete. Jesi mu ti kupio motor - nisi, jesi ga napravio - nisi. Onda odabij od karaule i gledaj svoja posla. Vozi polako koliko hoces i nabij na glavu dve kacige ako mozes. Mali kreten je budala za sebe, ali i vi moto jehovini svedoci niste nista bolji. Ko ne nosi kacigu nece u carstvo nebesko. Da on taj motor vozi na zatvorenoj stazi, pa i da razumem da tako kazes jer ako se ubije samo ce sebe ubiti. A ovako, ako bi se taj klinac ukucao u auto gde bi bila tvoja rodbina (pu pu, daleko bilo), ne verujem da bi takav stav imao... Dzabe mi izmisljamo toplu vodu, pametan svet odavno ima dobitnu kombinaciju sto se ogranicavanja kubikaze po starosti vozaca tice. Ne razmisljamo svi mi isto sa 16 i sa 25 ili 35, 45, 55 godina. Sto se stariji vise cenis zivot svoj/tudj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 17, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, trkacka staza je izolovana. da zavrne gas na auto-putu, pa i nekako, fizicki odvojeni smerovi, tri trake, blage krivine, dugacki pravci,... al zamislite da ga ocepi recimo 270 na ibarskoj... da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan da, trkacka staza je izolovana. da zavrne gas na auto-putu, pa i nekako, fizicki odvojeni smerovi, tri trake, blage krivine, dugacki pravci,... al zamislite da ga ocepi recimo 270 na ibarskoj... da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? A hteo si u stvari da kazes... sta? Ajde reci lepo ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 17, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan da, trkacka staza je izolovana. da zavrne gas na auto-putu, pa i nekako, fizicki odvojeni smerovi, tri trake, blage krivine, dugacki pravci,... al zamislite da ga ocepi recimo 270 na ibarskoj... da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? A hteo si u stvari da kazes... sta? Ajde reci lepo ko covek. :-\ Ivane,baci ovo pod kljuc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ce da pogine kad tad. Nema tu spasa Zalomi mu kljuc u bravi onog ko mu je to kupio bih tako rado propustio kroz sake More motka tu treba da radi i to ona govnjiva Ma cale mu budala,nema sta! J.... bi mu ja mamu. Motku gomnjivu pa da ga bijes dok se ne usere, a posle sto se usrao Pa tog oca treba pod hitno u ludnicu, a klinca kastrirati da slučajno ne prenese svoje glupe gene budućoj generaciji... Sacuvaj Boze lepih zelja misli i ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, trkacka staza je izolovana. da zavrne gas na auto-putu, pa i nekako, fizicki odvojeni smerovi, tri trake, blage krivine, dugacki pravci,... al zamislite da ga ocepi recimo 270 na ibarskoj... da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? A hteo si u stvari da kazes... sta? Ajde reci lepo ko covek. ono sto sam hteo da kazem, rekao sam: da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? svi pravimo greske, neki i nauce nesto iz njih. ne zameri, rasprava je pocela da lici na poziv na linch. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 18, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ono sto sam hteo da kazem, rekao sam: da je sranje - jeste, ali da li smo mi mnogo bolji? A koja je poenta te misli? Jel to nesto konkretno doprinosi ovoj celoj temi u kojoj pricamo o 16togodisnjaku kome je tata kupio R6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Decko nema 16 nego 17 godina. Hvala Bogu za sada nije pao. Iz toga sam zakljuco da zna da vozi.. Kako niko ne primeti da otkako su dosli krediti motore masovno kupuju matorci, odradjuju neke detinje snove i dugove iz puberteta i kupuju prve motore sa 40 godina. Nikada nije vozio,a kupuje motor koji prevazilazi njegove kapacitete. Zar on nije opasnost na putu, obzirom da je pokretan kao gornja vilica i da nesto za cega klincu od 17 godina treba pre podne on uci mesec dana ili nikada ne nauci. Ne govorim napamet, evo vam i primer. Motore vozim 31 godinu. Fazu voznje na zadnjem tocku sam propustio i prosle godine sam resio da i to naucim, sa 44 godine. Trebalo mi je 6 meseci svakodnevnog treninga . Klinac to predje za 2 nedelje, mogu motor da zalozim u opkladu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Decko nema 16 nego 17 godina. Hvala Bogu za sada nije pao. Iz toga sam zakljuco da zna da vozi.. Kako niko ne primeti da otkako su dosli krediti motore masovno kupuju matorci, odradjuju neke detinje snove i dugove iz puberteta i kupuju prve motore sa 40 godina. Nikada nije vozio,a kupuje motor koji prevazilazi njegove kapacitete. Zar on nije opasnost na putu, obzirom da je pokretan kao gornja vilica i da nesto za cega klincu od 17 godina treba pre podne on uci mesec dana ili nikada ne nauci. Ne govorim napamet, evo vam i primer. Motore vozim 31 godinu. Fazu voznje na zadnjem tocku sam propustio i prosle godine sam resio da i to naucim, sa 44 godine. Trebalo mi je 6 meseci svakodnevnog treninga . Klinac to predje za 2 nedelje, mogu motor da zalozim u opkladu. Ako ti je ovo obrazloženje što smo mi ostali koji propagiramo vožnju SA KACIGOM jehovini svedoci, ondak u redu!!! Hvala na komplimentu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Decko nema 16 nego 17 godina. Hvala Bogu za sada nije pao. Iz toga sam zakljuco da zna da vozi.. Kako niko ne primeti da otkako su dosli krediti motore masovno kupuju matorci, odradjuju neke detinje snove i dugove iz puberteta i kupuju prve motore sa 40 godina. Nikada nije vozio,a kupuje motor koji prevazilazi njegove kapacitete. Zar on nije opasnost na putu, obzirom da je pokretan kao gornja vilica i da nesto za cega klincu od 17 godina treba pre podne on uci mesec dana ili nikada ne nauci. Ne govorim napamet, evo vam i primer. Motore vozim 31 godinu. Fazu voznje na zadnjem tocku sam propustio i prosle godine sam resio da i to naucim, sa 44 godine. Trebalo mi je 6 meseci svakodnevnog treninga . Klinac to predje za 2 nedelje, mogu motor da zalozim u opkladu. Ako ti je ovo obrazloženje što smo mi ostali koji propagiramo vožnju SA KACIGOM jehovini svedoci, ondak u redu!!! Hvala na komplimentu... Nisi me razumeo. Nosenje kacige se podrazumeva, ako ti moras nekog ubedjivati da je za njegovo dobro da nosi kacigu, to znaci da on ima veliki bag, dok mu to nije jasno samo po sebi i da mora puno drugih i precih stvari o zivotu da nauci ,da bi na red dosla kaciga. O nekim stvarima se ne raspravlja, kada sednem na motor stavim kacigu, posle sranja obrisem dupe... i ne idem okolo i ne hvalim se da svaki,ali bas svaki put obrisem dupe. Nesto drugo meni dize pritisak, sa to je da se javlja trend uniformizacije misli. Kao sto su nekada Kinezi imali iste uniforme odela, i to nam je bilo smesno i nezamislivo, sada primecujem da ogromna vecina ljudi ima gotova identicna misljenja o stvarima koje ih okruzuju. Kada otvore usta kao sprej da izlazi, znam unapred sta ce da kaze. To malo raznolikosti koja postoji su samo valeri unutar istog. Zato sam napravio to nesretno poredjenje, jer u kontaktu sa njima ( J. svedoci) imam osecaj da mi prica recitaciju, a da nije tu u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kao poznavanje voznje racuna to da zna da menja brzine (u mestu pogotovo), onda on zna da vozi, a ja sam Rossi... Nisam pokrenuo temu da bih nekog zavadio, nego da vidim da li neko ima iskustva sa izbijanjem ludih ideja i usadjivanjem zdravog stava momcima od 16-17. Kad su ovakve stvari u pitanju najbolje je da ne uci na svojim greskama... Definitivno je nezreo, i hteo sam na neki nacin da mu objasnim koliko moze da ga kosta nepromisljeno ponasanje. Nije bas da je tudj pa da me bude bas briga, dobri smo drugari iako je mladji... Na kraju samo gomila prepiranja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kao poznavanje voznje racuna to da zna da menja brzine (u mestu pogotovo), onda on zna da vozi, a ja sam Rossi... Nisam pokrenuo temu da bih nekog zavadio, nego da vidim da li neko ima iskustva sa izbijanjem ludih ideja i usadjivanjem zdravog stava momcima od 16-17. Kad su ovakve stvari u pitanju najbolje je da ne uci na svojim greskama... Definitivno je nezreo, i hteo sam na neki nacin da mu objasnim koliko moze da ga kosta nepromisljeno ponasanje. Nije bas da je tudj pa da me bude bas briga, dobri smo drugari iako je mladji... Na kraju samo gomila prepiranja... Mislim da ne vredi da mu vise govoris. Pokusaj da ga zaplasis sa "crnom hronikom" ili nekim teskim nesrecama, i posledicama nenosenja opreme, pa ako upali upali. Ako ne, onda ti preostaje samo da se nadas da se nece opametiti na tezi nacin. Ja imam drugara (15 godina), mnogo blaza varijanta "usijane glave" nego ta, pa me opet strah da ce se skucati negde. Puno jurca po gradu, ali bar uspevam da uticem na njega da nosi opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dete sa sedamnaest godina nije psihicki zrelo da vozi takav motor. Apsolutno sam siguran da njegova percepcija voznje nije ista kao nekoga ko ima 30 i vise godina. Treba staviti tacku na ovu temu jer ce otici u nedogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 18, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda takvima pokazati sajt www.ride2die.com mene je naterao da razmislim dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam govnjivu motku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...