Djordjino 254 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan jednom nedeljno obavezno Ali obavezno osim zimi a u sezoni mi se desava da ga perem svaki drugi dan,lepse se ja osecam kad mi je bajk cist a cist je uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano April 9, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pih..perem ga kad i sebe, pred Bozic i pred slavu... 2 puta godisnje nam je dosta, sve preko toga je preterivanje... jos ce mi neko reci da treba svaki dan da se jede i spava u toplom i suvom...cistunci :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 9, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zamolila bih nekog od ovih sto vole da peru motore, kad im dosadi da lickaju svoju azdaHu svaki dan da se jave meni - red je da i ja sredim svoj... :D Sta, bre, pranje?! Doduse, far i sediste, kao i retrovizore i tablu redovno izbrisem! A, da... Novi hit... Brisem plastike antibakterijskim gelom... Pre neki dan lepili neke nalepnice po palstikama, i onda nadjem taj gel u torbi i reko` ne moz` da mu skodi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...