Dragance. 52 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Cipele su narucene iz Louisa, stigle pre par dana. Placene 50e. Nosene samo jednom na 5 minuta i to je bilo dovoljno da zakljucim da su mi velike.Broj je 43, po našim standardima bi bilo 43 1/2. Cena: 40e Javite se ako trebaju neke informacije ili za dogovor. Probiker® Shorty * Comfortable biking and leisure boot made of textile/leather mix * Textile lining (100% polyester) * Ankle protection on inside and outside * Reinforced gear shift area * Rubber sole * Shaft height approx. 19 cm (size 44) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan reci mi samo odakle si i da bi znao mogu li probati da se i ja ne zeznem kao i ti,POZ Cipele su narucene iz Louisa, stigle pre par dana. Placene 50e. Nosene samo jednom na 5 minuta i to je bilo dovoljno da zakljucim da su mi velike.Broj je 43, po našim standardima bi bilo 43 1/2. Cena: 40e Javite se ako trebaju neke informacije ili za dogovor. Probiker® Shorty * Comfortable biking and leisure boot made of textile/leather mix * Textile lining (100% polyester) * Ankle protection on inside and outside * Reinforced gear shift area * Rubber sole * Shaft height approx. 19 cm (size 44) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 25, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je iz Sombora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragance. 52 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Da, iz Sombora sam... Ako ti nešto pomaže sva moja ostala obuca je dužine 27 cm, e sad evropski brojevi variraju. Recimo Adidas patike nosim 42 1/3. Ove cipele su otprilike 27.5 cm. Ako inace nosiš broj 43, mislim da će ti biti ok. Ja sam hteo 42 da narucim ali su mi svi savetovali da uzmem malo vece...i ja budala poslušao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Mart 25, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Imam slichne Probiker duboke patike, broj koji inache nosish ti sigurno odgovara shto se Probiker-a tiche. Ako nosish 45 uzmesh 45 i bice ti max za pola broja veca ali manja nece sigurno!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan skoro sam probao adidasove cipele 43 i 1/3 i bile su mi male i bas je na njima pisalo da su 275 a patike koje trenutno nosim su 43 i 280 i one su mi oke ne bi da se prevarim obuca za bajk mora da bude totalno kako treba, a uzeo bi ih svi kazu da su top toplo ih preporucujem.POOZZZ Da, iz Sombora sam... Ako ti nešto pomaže sva moja ostala obuca je dužine 27 cm, e sad evropski brojevi variraju. Recimo Adidas patike nosim 42 1/3. Ove cipele su otprilike 27.5 cm. Ako inace nosiš broj 43, mislim da će ti biti ok. Ja sam hteo 42 da narucim ali su mi svi savetovali da uzmem malo vece...i ja budala poslušao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragance. 52 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ako si bas zainteresovan mogu da ih dopremim preko drugara za BG...koji ce tamo biti od ponedeljka do srede...ili da ti ih posaljem pouzecem pa ako ti ne odgovaraju ti posalji nazad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragance. 52 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...